SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Ne Fener ne Beşiktaş rakip değil"

Galatasaray Eski Yöneticisi Aziz Üstel'den rakipleri kızdıracak bir yorum geldi. Üstel, "Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın rakibi Galatasaray. Fenerbahçe ve Beşiktaş değil" dedi.

Radyospor'da Arkomen'in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan Aziz Üstel, Galatasaray'ın Drogba ve Sneijder gelmesine rağmen kendini bulamadığını, Eskişehirspor maçında takımın çok etkisiz olduğunu savundu.

"SABRİ ÇOK İYİ İNSAN AMA..."
Galatasaray'ın elinde çok değerli bir kadro olmasına rağmen Teknik Direktör Fatih Terim'in arayış içinde olduğunu vurgulayan Üstel, "Mesela Sabri. İnsan olarak çok iyi ama Galatasaray'ın topçusu değil. Zamanla her şey yerli yerine oturacak. Galatasaray'ın kadrosu Fenerbahçe ve Beşiktaş'a bakınca ligin çok üstünde" dedi.

"GALATASARAY'IN TEK RAKİBİ KENDİSİ"
Aziz Üstel, Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki rakibi Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi sorusunaysa, "Ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş. Galatasaray'ın rakibi Galatasaray. Eskişehir maçındaki görüntüsü zaten bunun ıspatı. Galatasaray oynadığı zaman bu ligde hiç bir takımın önünde duramayacağını Orduspor maçında gördük" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler