SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenk Ergün'den Bruma ve Sabri açıklaması

Galatasaray Futbol Direktörü cenk Ergün, kulüp televizyonuna transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Ergün, yarın Bruma konusunda yaşanan gelişmelerin yarın duyurulacağını ifade etti.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün kulüp televizyonuna transferlerle ilgili açıklamalar yaptı. Sabri'ye teşekkür edileceğini belirten Ergün, Bruma ile ilgili gelişmelerin çarşamba günü açıklanacağını söyledi.

"SABRİ'YE PLAKET VERECEĞİZ"

Yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarımız devam ediyor. Artık son düzlüğe girdik diyebiliriz. Bu haftadan itibaren gelişmeler olacak. Sabri Sarıoğlu konusunda bir şeyler söylemek istiyorum. Yıllarca Galatasaray'a hizmet vermiş, başarının altında imzası olan Sabri ile gelecek sezon için yeni bir kontrat yapılmayacak. Yakın bir zamanda kendisine plaket ve teşekkür için bir organizasyonumuz olacak. Kendisi 14 yıl A takımımıza hizmet etti. Kendisine Galatasaray camiası adına teşekkür ediyorum.

[Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu devri sona erdi](https://www.mynet.com/galatasarayda-sabri-sarioglu-devri-sona-erdi-111384-myspor)

"BRUMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA OLACAK"

Görüntü o ki Çarşamba gününden itibaren Bruma ile bilgilendirmemiz olacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler