SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

RB Leipzig, Bruma transferi için İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın Portekizli futbolcu Bruma'nın, Red Bull Leipzig'e transferi her an gerçekleşebilir... Bundesliga’da sezonun flaş ekibi olan Leipzig’in CEO'su Mintzlaff İstanbul'a geldi. Alman Kulübü Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak için sarı kırmızılılarla görüşmelere başladı.

Galatasaray ile anlaştı ancak Leipzig’in teklifi ortalığı karıştırdı... Ve Almanlar dün soluğu İstanbul’da aldı.

Galatasaray’ın kontratını uzatmak istediği Portekizli oyuncu Bruma için Leipzig Kulübü, 11 milyon Euro'luk teklifle masaya oturdu. Sarı kırmızılıların 1 aydır sözleşme yenilemek için görüştüğü Bruma transferinin perde arkasında önemli ve sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı.

İŞTE TÜM DETAYLARI İLE BRUMA PAZARLIĞI…

Alman Kulübü Red Bull Leipzig'in yöneticileri flaş bir kararla Bruma’yı transfer etmek için için İstanbul’a geldi. Leipzig Kulübü idarecileri, Stockholm’den dönen Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ile Bruma transferi için masaya oturdu.

Redbull Leipzig ilk etapta Galatasaray’a Bruma için “10 milyon Euro artı bonuslar” şeklinde bir teklif sundu. Galatasaray Kulübü ise Alman ekibine “15 milyon Euro'dan aşağı vermeyiz” yanıtını iletti.

Bruma ile kontrat yenilemek isteyen Galatasaray, Portekizli yıldızın ayrılmak isteğini de düşünerek stratejisini revize etti. Gözü dışarda olan Bruma’nın 6 ay sonra istediği kulüple görüşme hakkını elde etmesi ve bedelsiz ayrılma tehlikesi nedeniyle plan belirlendi. Bruma’ya, “ Ya sözleşmeyi imzala ya da en az 15 milyon Euro bonservis bedeli getir” denildi.

Bruma’dan önemli bir gelir elde etmek isteyen Galatasaray ise Alman kulübüne ‘evet’ diyeceği şartı şöyle sundu: “Peşin olarak 15 milyon Euro bonservis bedeli öderseniz, bu transfere izin veririz”

(Hürriyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler