SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray yeni sezon iç saha formasını tanıttı

Galatasaray Kulübü 2017-2018 sezonu iç saha formasını tanıttı. Sarı kırmızılı takımın eski formalarında 20 şampiyonluğu temsil eden yıldızlar biri üstte olmak üzere 3+1 şeklinde sıralanırken, tanıtılan yeni formada 4 yıldızın armanın üstünde yan yana yer aldığı görüldü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törene teknik direktör Igor tudor'un yanı sıra futbolcular Muslera, Sneijder, Semih kaya, Bruma, Eren derdiyok, Rodriguez ve Ahmet Çalık katıldı. Sarı kırmzılı futbolcular yeni formalarıyla basın mensuplarına poz verdi.

Forma tanıtım toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Tudor, şöyle konuştu: "Formamız her zaman olduğu gibi çok güzel. Biz de göstereceğimiz performansla armamızı onurlandırmamız lazım. Bu işimizin bir parçası. Bizim de bu mükemmel tarihi taçlandırmamız lazım. Galatasaray'ın tarihi ortada'

Futbolda kötü zamanlar olabildiğini vurgulayan genç teknik adam, "Ama bizim gibi üst düzey camianın kısa sürede bu kötü dönemi atlatıp eski günlerine dönmesi gerekiyor. Transfer konusu çok kolay değil. O imza atılana kadar kimseye söylenmemesi kimseyle paylaşılmaması gereken bir konu. Bu transfer çalışmasını yönetimle birlikte yapıyoruz. İstemediğim bir transfer olursa bunu durdurabilme, hayır diyebilme gücüne sahibim. Olması gereken de bu. Çok kolay bir konu değil, lig devam ediyor. Ligi nerede bitireceğimiz henüz belli değil. Ligler devam ederken oyuncularla transfer görüşmesi yapamıyorsunuz. Kolay konular değil" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin 'Eski takım arkadaşlarınız Conte ve Zidane şampiyon oldu. Gelecek sezon da Galatasaray şampiyon olacak mı?' sorusuna ise Tudor, türkçe 'İnşallah' yanıtını verdi.

Beyaz ve Mor forma gelecek

Forma lansmanında konuşan Galatasaray Mağzacılık ve Perakendecilik A.Ş Genel Müdürü Ali Öğüdücü de basında yer alan haberleri doğrulayarak, 'Evet bir beyaz bir de mor formamız olacak. Mor formanın bir sürprizi var, Galatasaray'ın savaşçı ruhunu yansıtacak. Çok güzel bir forma. tanıttığımız bu yeni formamızı da ilk kez Alanyaspor karşılaşmasında giymeyi planlıyoruz. Dünyada erken forma lansmanı yapan sadece Barcelona PSG, Manchester City ve biz varız. Elit kulüp olduğumuz için erken lansman yaptık' şeklinde konuştu.

Yeni forma için tanıtım filmi

Galatasaray'ın 2017-18'de giyeceği ancak Alanyaspor maçıyla da ilk kez görücüye çıkacak olan yeni sezon formasının tanıtım filmi Galatasaray Spor Kulübü sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

"ÖnceArma" etiketi ile duyurulan mini animasyon filmde şu sözlere yer veriliyor:

Unutma!
Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut var...
El ele verdik mi kırmızının içinde bir sarı alevlenir,
Ve her şeyden önce arma gelir!
Şimdi elini armaya koy...
İşte orada,
Kalbinin gümbür gümbür attığı başka bir sevda duymuyorsan yanımızda ol!
Kırmızımızda, sarımızda ol!

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler