SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Chiriches atağı!

Galatasaray, Napoli'de gelecek sezon düşünülmeyen Rumen stoper Vlad Chiriches'e teklif yaptığı iddia edildi. Sarı-Kırmızılılar 27 yaşındaki oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro ve 500 bin Euro da bonus ücret önerdi.

Galatasaray sezon bitmeden transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktörü Igor Tudor’un mutlaka takviye istediği stoper bölgesi için Rumen basınından transfer iddiası geldi.

Napoli’nin Ruımen savunma oyuncusu Vlad Chiriches için sarı-kırmızılı takımın teklif yaptığı duyuruldu. Galatasaray’ın 27 yaşındaki oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro ve 500 bin Euro da bonus ücret önerdi.

Ayrıca haberde Chiriches için Napoli’ye 5 milyon Euro’luk bir teklif yapılacağı yazılırken, takımda 4. seçenek haline gelen Rumen oyuncunun da Galatasaray’dan süre istediği belirtildi.

9.5 milyon Euro’ya transfer olduğu Tottenham’da 2 sezon forma giydikten sonra Napoli’ye 7 milyon Euro bedelle imza atan stoper, bu sezon 15 maçta forma giydi.

Chiriches, sarı-kırmızılı takıma imza atarken Galatasaray’ın Popescu ve Hagi ile başlayan Rumen oyuncu takviyesindeki 12. isim olacak.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler