SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Sneijder feda edilemez'

NTV Spor'da yayınlanan %100 programında Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın evinde Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Sneijder'in Galatasaray'dan artık gitmek istemeyeceğini söylerken Sabri Sarıoğlu'nun Galatasaray için önemine değindi.

Galatasaray'ın Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından Rıdvan Dilmen, mücadeleyi NTV Spor'da değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

İzleyiler şunu bilsin. Güntekin Onay'ın 19 Mayıs için yaptığı açılış konuşmasını okuyarak yapmadı. Hababam Sınıfı izledim. Çocuklar Nutku okuyamıyor diye müdürü çağırıyorlar. Hepsi tıkır, tıkır okuyorlar. İki gün önce Çengelköy'de okula gittim. 4-5 yaşında çocuklar nasıllar biliyor musun? Ben Galatasaray ve Osmanlıspor'dan özür diliyorum. Konsantrasyonumuz biraz düşük kusura bakmasınlar. Fenerbahçe şu an önde..."

"Galatasaray maç fazlasıyla bile olsa üçüncü sıraya yükseldi. Sneijder attı, Sinan golünü attı. Muslera goller kurtardı. Galatasaray'ı kutlamak gerekiyor. Osmanlıspor buraya kazanmaya gelmiş. Galatasaray hakettiği bir galibiyet elde etti. Fenerbahçe'nin Başakşehir maçındaki halini görünce Galatasaray daha arzulu ve avantajlı..."

"Fenerbahçe basketbol takımının 10'da biri futbol takımında olsa, antrenörsüz de olsalar, bundan daha gamsız olamazlar."

'Sneijder feda edilemez'

"Sneijder feda edilmez. Sneijder sen yoktun sezon sonumu oynuyorsun sen diyebilirler. Van Persie'nin 4 gol atmasından ödüm kopuyor. Sneijder bu saatten sonra gitmek istemez, Galatasaray da tasarrufu Sneijder'den yapmamalı..."

"Messi ve Ronaldo dışında herkesin yeri dolar. Star ve büyük oyuncu Galatasaray'da iki tane var. Muslera ve Sneijder bunlar tribünleri dolduruyor. Sneijder asist krallığında başta gidiyor ama daha iyi performans gösterebilir."

'Galatasaray mutlaka stoper alacak'

"Eren'in canı çok acıyor maç içinde belli oluyor. Çok sık sakatlanıyor fiziğine rağmen neden öyle bilmiyorum. Gelecekle ilgili planlamalar yaparken oyuncuları deniyor ama kazanarak ligi en üst sırada bitirmek istiyor. Galatasaray uzun bir stoper mutlaka alacak. Hem uzun, hem ayağı iyi, bir oyuncuya para ayırması gerekiyor. Sabri iyi niyetli ama yani Gökhan Gönül gibi bir oyuncu lazım. Beck geçen sezon şampiyon takımın sağ bek oyuncusunu kesti Gökhan Gönül kimse bir şey demedi."

'Sabri Galatasaray'da bayrak oyuncu'

"Galatasaray Kulübü'nde bir sürü oyuncu gelip gitmesine rağmen Sabri hala oynuyorsa bu önemli... Totti, De Rossi gibi bayrak oyuncu bunlar. Sabri de altyapıdan geldi. Sabri de bence bu sıfatı hak ediyor. Eboue dahil 7-8 bek alındı ve Sabri burada kaldı. Kişiliği de iyi demek ki kim ne derse desin. Kişilik problemi olsa kalamaz. Sabri iyi bir Galatasaraylı... Evine gönderiliyor bir şey demiyor. Emre Belözoğlu da böyle bir oyuncu."

"Emre'ye kızıyoruz saha dışı davranışları yüzünden ama Fenerbahçe maçında 120 dakika tek başına orta sahayı kontrol etti yani... Inter'de, Galatasaray'da, Fenerbahçe'de, Newcastle'da, Atletico Madrid'de oynadı şimdi Başakşehir'de oynuyor."

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler