SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ın yeni hedefi Arkadiusz Milik

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen G.Saray buna uygun bir kadro kurmak için de kolları sıvadı. Başkan Dursun Özbek, sık sık teknik direktör Igor Tudor ve futbol direktörü Cenk Ergün ile transfer toplantıları yaparken belirlenen listeye göre de çalışmalar başladı. Galatasaray'ın yeni hedefi, Napoli forması giyen Polonyalı forvet Arkadiusz Milik...

Cenk Ergün İspanya ile başladığı transfer görüşmelerinde rotasını İtalya’ya çevirirken istenen oyuncularla da ilk temasları kuruyor... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı süreçte Aslan öncelikle 2 forvet ve 2 stoper alacak. Yönetim bu transferlerden bir forvet ve bir savunma oyuncusunun deneyimli ve üstün nitelikli olmasını istiyor.

Buna göre belirlenen listede Jackson Martinez’den Gomis’e, Negredo’dan Federico Dionisi’ye kadar birçok isim sayılıyor. Fakat sakatlık, maliyet, takıma uyum gibi detayları da düşünen yönetim aradığı oyuncuyu Napoli’de buldu...

SON KARAR SARRI’NİN

Geçtiğimiz sezon Higuain’in veliahtı olarak 32 milyon Euro’ya Ajax’tan alınan Arkadiusz Milik sarı-kırmızılıların yeni hedefi. Cenk Ergün Polonyalı forvet için Napoli kulübü ile temas kurarken İtalyanlar da geçen sezon sadece 17 lig maçına çıkıp 5 gol atabilen Polonyalı oyuncuyu kiralamak istiyor. G.Saray cephesi de oyuncunun satın alma opsiyonu ile kiralanmasına sıcak bakarken 23 yaşındaki oyuncunun 1 sezon geçirdiği Napoli’de tutunamamasını büyük bir fırsat olarak görüyor.

Sezonun bitmesi ile birlikte Napoli’nin teknik direktörü Maurizio Sarri’nin oyuncu ile ilgili vereceği kararın ardından G.Saray da resmi atağını yapacak. Fakat başkan Dursun Özbek’in talimatı ile İtalya’ya giden Cenk Ergün her konuda anlaşıp işi sadece resmiyete dökmek için sezon sonunu beklemek istiyor.

(Vatan)


Yerel Seçim 2024

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler