SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sport: 'Galatasaray'dan Hagi'ye 5 milyon euro'

Romanya'da yer alan habere göre Galatasaray, Hagi'ye yıllık 5 milyon Euro'luk bir paketle, teknik direktörlük teklifinde bulundu. Romanya'da, 2009 yılında kurduğu takımı Viitorul'u bu sezon şampiyon yaparak adeta tarih yazan Hagi için 'beklenen' iddialar gelmeye başladı...

Kulüp yönetiminin yaptığı 'Gelecek sezon Igor Tudor takımın başında olacak' açıklamasına karşın, Rumen basını Hagi'nin Türkiye yolunda olduğunu öne sürdü.

Sport internet sitesinin haberine göre Viitorul Constanta ile Romanya şampiyonluğu yaşayan yıldız ismin, üçüncü kez Galatasaray'ın başına geçeceği belirtildi. Hagi'ye 5 milyon euro gibi yüksek bir yıllık ücretin teklif edildiği ifade edildi.

TEKLİFİN DETAYLARI...

Romanya'da yayın yapan Sport, Hagi'nin Galatasaray'dan teklif aldığını yazdı. Sarı kırmızılı takımın Hagi'ye yıllık 5 milyon Euro'luk bir 'paket teklif'te bulunduğunu vurguladı. Ayrıca Hagi'nin Viitorul'da başkan olmasını da avantaj gören G.Saraylı yöneticiler 'Takımın saha içi kontrolü sende olacak. Ancak saha dışı konularda da Cenk Ergün'le beraber söz sahibi olacaksın' dediği iddia edildi.

İSTANBUL'A GELDİ, KALABİLİR!

17 Mayıs Galatasaray Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlikler için İstanbul'a gelen Hagi'nin burada yöneticilerle detayları görüşeceği belirtilirken, anlaşmanın sağlanma ve Hagi'nin İstanbul'da daha uzun kalma ihtimaline de dikkat çekildi.

TRANSFERİYLE BERABER GELECEK

Daha önce iki defa Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Hagi, sarı kırmızılı takımın başına geçerse yanında 'Romanyalı Mbappe' olarak adlandırılan Florinel Coman'ı da getirecek. Sol kanat oynayan 19 yaşındaki yıldız adayı şimdiden devlerin gözdesi durumunda.

YERİNE GALCA'YI AYARLADI

Galatasaray'a gelmesi durumunda Hagi'nin, aynı zamanda sahibi olduğu Viitorul Constanta'nın başına, en son Suudi Arabistan'da çalışan, Espanyol ve Steaua Bükreş'in eski teknik direktörü Rumen meslektaşı Constantin Galca'yı getirmek istediği vurgulandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler