SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantepspor 1 - 2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti ve 3.lük için kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-Kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Josue ve 80. dakikada Sneijder attı. Gaziantepspor'un tek golü 53. dakikada Thiam'ın kafa vuruşundan geldi. Galatasaray bu galibiyetle puanını 55'e yükseltti ve Fenerbahçe ile puan farkını 2'ye indirdi. Gaziantep ise 26 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi.

Sarı-Kırmızılılar sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 55'e yükselterek Fenerbahçe ile farkı 2'ye indirdi. Gaziantepspor ise 26 puanda kaldı.

Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelede dakikalar ilerledikçe Galatasaray, oyunun kontrolünü eline aldı ve net gol pozisyonlarını da bulmaya başladı. 23. dakikada Sneijder'in pası ile ceza alanı içinde topla buluşan Sinan Gümüş'ün sert şutunda top direkten dışarı gitti.

Sarı kırmızılılar 31. dakikada aradığı golü Josue ile buldu. Sinan Gümüş'ün pasıyla topla buluşan Josue, ceza sahası dışında kaleyi tam karşıdan gönderdiği top Victor'un solundan ağlara gitti ve Galatasaray'ı 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Kalan bölümde Gaziantepspor tüm oyuncularıyla rakip yarı alana yüklendi ve gol için bastırdı ancak savunmada eksik yakalanan Antep, güçlü rakibine net fırsatlar verdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray devreyi 1-0 önde bitirdi.

İkinci yarının hemen başında Galatasaray gole çok yaklaştı. 48. dakikada Kaleci ile karşı karşıya kalan Bruma'nun vuruşunda top kaleci Victor'dan döndü ve Sneijder'in önünde kaldı. Hollandalı yıldızın şutunu savunma çizgiden çıkardı.

53. dakikada Thiam skora denge getirdi. Sağ kanattan Orkan Çınar'ın kullandığı köşe vuruşunda, altı pas önünde topa çok iyi yükselen Thiam Galatasaray ağlarını havalandırdı ve skoru eşitledi. 1-1

[Yine Galatasaray yine skandal hata!](https://www.mynet.com/yine-galatasaray-yine-skandal-hata-110104-myspor)

Golün ardından Bülent Uygun'un öğrencileri çok sayıda net fırsat yakaladı ancak Muslera, çok önemli kurtarışlara imza attı.

80. dakikada Galatasaray, Sneijder'in frikikten attığı müthiş gol ile tekrar öne geçti. 2-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele Sarı-Kırmızılı ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

GAZİANTEPSPOR 1 - 2 GALATASARAY
STAT: Kalyon Arena
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık
GAZİANTEPSPOR: Victor, Musa Nizam, Barış Yardımcı, Pedroso, Wallace Reis, Thiam (Dk. 87 Evans Kangwa), Doğanay Kılıç (Dk. 63 Marcinho), Fatau, Ghilas, Orkan Çınar (Dk. 63 Anis Ben-Hatira), İlhan Parlak
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Bruma, Sinan Gümüş (Dk. 72 Garry Rodrigues), Sneijder (Dk. 87 Nigel de Jong), Selçuk İnan, Josue, Podolski (Dk. 63 Eren Derdiyok)
GOLLER: Dk. 31 Josue, Dk. 80 Sneijder (Galatasaray) Dk. 53 Thiam (Gaziantepspor)
SARI KARTLAR: Swemih Kaya (Galatasaray) Pedroso, Wallace Reis, Fatau (Gaziantepspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

11. dakikada Orkan Çınar'ın sağdan kullandığı kornerde, kale önünde Ghilas'tan seken topu kaleci Muslera kontrol etti.
22. dakikada Sneijder'in sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta, ceza sahası içinde iyi yükselen Sinan Gümüş'ün kafa vuruşu sonrası top yandan az farkla auta çıktı.
23. dakikada Galatasaray önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Sneijder'in ara pasıyla ceza alanında topla buluşan Sinan Gümüş'ün bekletmeden yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak yan direğe çarparak auta gitti.
25. dakikada Bruma'nın pasıyla ceza alanında topla buluşan Sneijder'in sağ ayağıyla yaptığı vuruşta, top kaleye paralel olarak az farkla auta çıktı.
31. dakikada Galatasaray öne geçti. Sinan Gümüş'ün pasıyla topla buluşan Josue'nin ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Victor'un solundan ağlarla buluştu: 0-1.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

49. dakikada sol kanatta topla buluşan Bruma'nın şutunda, kaleci Victor'dan dönen top ceza sahası önünde Sneijder'de kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda, Fatau'ya çarparak kaleye yönelen meşin yuvarlağı çizgi üzerinde Musa Nizam uzaklaştırdı.
53. dakikada Gaziantepspor beraberliği yakaladı. Sağdan Orkan Çınar'ın kullandığı kornerde, kale önünde kafayla düzgün bir vuruş yapan Thiam, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-1.
61. dakikada sol kanatta topla buluşan Bruma, hızla ceza alanına girip bekletmeden şutunu çekerken, kaleci Victor sağ köşeye giden topu son anda kornere çeldi.
66. dakikada sol kanattan hızla ilerleyen Gaziantepsporlu oyuncu Ben-Hatira'nın şutunda, kaleci Muslera topu uzaklaştırdı.
77. dakikada ceza sahası sağ çaprazında Sneijder'in kullandığı serbest atışta, Bruma istediği vuruşu yapamazken, topu önünde bulan Semih Kaya meşin yuvarlağı kaleye doğru gönderdi. Topu Wallace Reis son anda çizgi üzerinden uzaklaştırdı.
80. dakikada Galatasaray tekrar öne geçti. Ceza sahası önünde kazanılan serbest atışta topun başına geçen Sneijder, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Victor'un sağından ağlarla buluşturdu: 1-2.
90. dakikada ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Kangwa'nın kale önüne çevirdiği topa hareketlenen İlhan Parlak'ın şutunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.
Karşılaşma, 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler