SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Üzülmeyin finalde tv'den izlersiniz'

Pereira, Hollandalı yıldızı oynatmadığı için kendisine sitem eden Molde'li stat görevlisine öyle bir karşılık verdi ki...

Fenerbahçe, önceki gece UEFA Avrupa Ligi'nde Molde'yi deplasmanda 2-0 yenerek gruptan çıkma yolunda dev bir adım daha atarken, maç sonunda ilginç diyalogların yaşandığı ortaya çıktı. F.Bahçe maç bitiminde soyunma odasına giderken Norveçli bir stat görevlisi Pereria'ya İngilizce, Van Persie'yi neden oynatmadığını sordu. Fenerbahçe'nin hocası bu soruyu duymazdan gelerek yoluna devam etti. Ancak aynı kişi bu kez basın odasında Pereira'ya sitem ederek, "Tribünlerin yarısı Van Persie için maça gelmişti. Ancak onu izleyemeyince çok üzüldüler" dedi.

SIRA DERBİDE

Bunun üzerine Pereira önce hafifçe gülümsedi sonra da "Seyirciniz bizi takip etmeye devam etsin. Finale kadar gideceğiz. Van Persie'yi finalde televizyondan izleyebilirler" şeklinde oldukça iddialı bir karşılık verdi. Diğer yandan Portekizli çalıştırıcının maç sonrası neşeli ve kendine güvenli tavrı dikkat çekiciydi. Soyunma odasında futbolcularına iyi oyun nedeniyle teşekkür eden Pereira'nın "Çok iyiydiniz. Aynı şekilde oynayıp Trabzonspor maçını da kazanırsak şampiyonluğun 1 numaralı favorisi oluruz. Ben size güveniyorum. Derbiyi de kazanacaksınız " dediği kaydedildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler