SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dursun Özbek'e tehdit! Emniyet koruma verdi...

Kasımpaşa karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Dursun Özbek, telefonla tehditler almaya başladı. Bu olayın ardından Emniyet yetkilileri Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e iki yakın koruma tahsis etti. Başkan Özbek bu koruma kararını istemese de emniyet yetkilileri bu konuda taviz vermedi. Özellikle otelinin de sayısız tepki telefonu  alması görevi bırakması adına tehditlerin yanı sıra eşi Mesude Özbek'in dahi telefonlarının aranması üzerine İstanbul Emniyeti harekete geçti.

Galatasaray'ın aldığı kötü sonuçların ardından telefonu internete verilen ve tehdit, hakaret ve yoğun tacizlere maruz kalan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e, bu hafta emniyet tarafından 2 yakın koruma verildi.

Başkan Özbek bu koruma kararını istemese de emniyet yetkilileri bu konuda taviz vermedi. Özellikle otelinin de sayısız tepki telefonu alması görevi bırakması adına tehditlerin yanı sıra eşi Mesude Özbek'in dahi telefonlarının aranması üzerine İstanbul Emniyeti harekete geçti.

Dursun Özbek'in telefon kayıtları ile birlikte geçen ay savcılığa yaptığı şikayetin ardından İstanbul Emniyeti, bu durumun tehlike arz ettiğini belirtip Galatasaray Kulübü Başkanına iki tane yakın koruma tahsis etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler