SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Galatasaray'ı satın almak isteyen Çinli

Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde kulübün satılmasına ilişkin açıklamalar yapmış, gelen teklifi reddettiklerini duyurmuştu. Galatasaray'a talip olan Çinli iş adamının, 3.2 milyar dolarlık servetiyle ülkenin en zengin 43'üncü ismi Zhu Xingliang olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın el değiştireceği ile ilgili iddialar birbirini izlerken Başkan Dursun Özbek'in yaptığı, "Resmi olarak kulübe ulaşmış yazılı bir teklif yok ama gayri resmi olarak bazı girişimler var" sözleri bu iddiaları kuvvetlendirdi.

Galatasaray camiasında konuşulan "Milyar dolarlık serveti olan Çinli bir inşaat zengini, Galatasaray'ı almak istiyor" dedikodularında adı geçen kişinin 3.2 milyon dolarlık servetiyle Çin'in en zengin 43'üncü işadamı Zhu Xingliang olduğu ortaya çıktı.

Xingliang'ın 500 milyon dolarlık teklifle 147.3 milyon dolar piyasa değeri olan Sportif AŞ'nin tümüne sahip olmak istediği öğrenildi.

Bu şekilde Sportif AŞ'nin yönetimi tamamen Çinlilere geçecek. Milan'ın 828 milyon Dolar'a satıldığı ortamda Xingliang'in Galatasaray için yaptığı teklifin oldukça makul olduğu konuşuluyor.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler