SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tudor'dan derbi öncesi sürpriz değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesi takımıyla yaptığı son toplantıda, “Sabırlı ve sakin olan maça 1-0 önde başlar. Sizden disiplini hiç elden bırakmayıp, skor ne olursa olsun mücadele etmenizi istiyorum” dedi. Galatasaray, sahaya 4-4-2 sistemiyle çıkacak. Tudor, Eren Derdiyok ve Josue'yi maçın gidişatına göre kulübeden oyuna sokmayı planlıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda hem taktik planı anlattı hem de takımını motive etmeye çalıştı. Kendilerini çok zorlu bir mücadele beklediğini hatırlatan Hırvat hoca, “İşimiz kolay olmayacak. Ancak baskı altında hissetmemiz için hiçbir sebep yok. Sabırlı ve sakin olan maça 1-0 önde başlar. Sizden disiplini hiç elden bırakmayıp, skor ne olursa olsun mücadele etmenizi istiyorum. Taraftarın da desteğiyle bu mücadelenin karşılığını alacağız. Maçta en çok dikkat etmemiz gereken konulardan biri de yardımlaşma. Hem hücumda hem de savunmada birlikte hareket edip birbirimize yakın olmalıyız” ifadelerini kullandı. Bu arada Tudor sistemle ilgili son kararını da verdi.

İki jokerini saklıyor

Galatasaray sahaya 4-4-2 düzeniyle çıkacak. İleri uçta Podolski ve Sneijder görev yapacak. Kanatlarda Yasin ile Bruma, merkezde de Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci rakibi karşılayacak. Sabri ve Carole beklere geçerken, defansın göbeğinde Semih Kaya ve Ahmet Çalık ikilisi görev yapacak. Cim Bom’un kalesi ise yine Muslera’ya emanet. Tudor, Eren Derdiyok ve Josue gibi isimleri de ikinci yarıda joker olarak kullanmayı düşünüyor.

(Fanatik)

SPORDA 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler