SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray’ın Türk Telekom Arena laneti!

Galatasaray'ın derbilerde yüzü gülmüyor... Türk Telekom Arena’daki son derbi galibiyetini 700 gün önce Beşiktaş’ı 2-0 yenerek alana Sarı-Kırmızılılar kendi evinde oynadığı son 3 derbi maçta da gol atma başarısı gösteremedi. Galatasaray, Siyah-Beyazlı rakibine karşı oynadığı 2 maçı da kaybederken, Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı.

Galatasaray'ın son zamanlarda derbi maçlardaki performansı taraftarını üzüyor... Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da uzun zamandır derbi kazanamıyor.

Bu sezon iyi bir performans sergileyemeyen Galatasaray, yarın Fenerbahçe'yi yenip, taraftarlarını sevindirmek istiyor. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı derbilerde en son galibiyeti 24 Mart 2015'te oynanan maçta aldı.

[Fenerbahçe taraftarı tam 6 yıl sonra…](https://www.mynet.com/fenerbahce-taraftari-tam-6-yil-sonra-109266-myspor)

Siyah-beyazlılar ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, mücadeleden 2-0 galip ayrılıp, o sezon sonunda 4. yıldızı kazanmıştı. Bu maçtan sonra 1 kez Fenerbahçe, 2 kez Beşiktaş ile mücadele eden Galatasaray, siyah-beyazlılara iki maçta da mağlup oldu. Sarı-lacivertliler ile de berabere kaldı.

Söz konusu maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

2014-2015 Spor Toto Süper Lig
Galatasaray: 2 – Beşiktaş: 0

20115-2016 Spor Toto Süper Lig
Galatasaray: 0 – Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 0 – Beşiktaş: 1

2016-2017 Spor Toto Süper Lig
Galatasaray: 0 – Beşiktaş: 1


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler