SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lukas Podolski gerçeği! Derbide oynayacak mı?

Orta kulak iltihabı geçirdiği öne sürülen Lukas Podolski'nin sanılanın aksine orta kulak iltihabı değil, dış kulak iltihabı geçirdiği ve bunun da derbide oynamaya bir engel teşkil etmediği öğrenildi. Tudor'un Podolski'yi derbide ilk 11'de oynatmaya hazırlandığı fakat Hırvat hocanın son kararını henüz vermediği kaydedildi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski'nin orta kulak iltihabı geçirdiği ve bu nedenle bir süredir idmanlara katılamadığı öne sürülmüştü. Alman golcünün aynı zamanda idmanlara katılamadığı için derbide oynamasının da zor olduğu iddia edilmişti.

[Herkes sıraya girdi! Sezon sonu bedava](https://www.mynet.com/galeri/herkes-siraya-girdi-sezon-sonu-bedava-107952-myspor)

Ancak bu söylentiler doğru çıkmadı. Podolski'nin rahatsızlığının orta kulak iltihabı değil, dış kulak iltihabı olduğu öğrenildi. Bu durumun da ne idmanlara çıkmasına ne de oynamasına bir engel teşkil etmediği bildirildi.

Tudor'un Podolski'yi derbide ilk 11'de oynatmaya hazırlandığı fakat Hırvat hocanın son kararını henüz vermediği kaydedildi.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler