SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nigel de Jong: 'Paramı verin yoksa çıkmam!'

Galatasaray'da yaşanan ekonomik sıkıntı, aylardır paralarını alamayan yerli oyunculardan sonra yaptıkları sağlam sözleşmelerle bilinen yabancıları da vurmaya başladı... Sezon başında Amerika’dan transfer edilen Hollandalı orta saha Nigel de Jong’un, milli maçlar için lige verilen ara öncesinde Florya’da büyük bir krize yol açtığı ortaya çıktı.

Yaklaşık 3 hafta önce Florya’da yaşanan hadise şöyle gelişti...

Yönetimin kendisine verdiği ödeme takvimine göre alacağı ücretin banka hesabına yatırılmadığını gören De Jong, Florya’daki idarecilere ücretinin neden ödenmediğini sordu.

Nigel de Jong’a idarecilerin yanıtı “En kısa sürede yatacak” oldu ancak durum değişmedi...

Bir süre daha ücretinin yatmasını bekleyen Hollandalı oyuncu, son olarak “Param yatmıyorsa, idmana da çıkmıyorum” restini çekti.

33 yaşındaki yıldızın bu çıkışı sonrasında panik yaşayan idareciler, durumu hemen başkan Dursun Özbek’e iletti.

Özbek’in acil ödeme talimatı vermesi sonrası parasını alan De Jong antrenmana çıktı.

De Jong’un isyanına, vatandaşı Sneijder’ın da destek verdiği öğrenildi.

PORTAKAL SANCISI

Yerlilere ödemeler neredeyse 6 ay geriden gelirken, Galatasaray'la yaptığı ağır sözleşme maddeleri nedeniyle Sneijder’a en fazla 2 ay gecikmeli olarak parası ödeniyor.

Hem Sneijder hem de Nigel de Jong’un yüksek yıllık ücretlerini ödemekte sıkıntı yaşayan Dursun Özbek yönetimi, Tudor’un mesafeli yaklaştığı iki Hollandalı futbolcuyu satarak, kadro maliyetini düşürmeyi planlıyor.

Sneijder’ın sözleşmesinde yer alan 7.5 milyon Euro’luk bonservis bedelinin yarısına, De Jong’un da cüzi bir miktara elden çıkarılması yönetim içinde konuşuluyor. (Habertürk)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler