SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ın Hasan Ali Kaldırım planı

Sarı-Lacivertliler, bir oyuncusunu daha ezeli rakibe 'bedavaya' kaptırabilir...

Süper Lig devi, Fenerbahçe’yle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım’ı transfer listesinin en başına koydu. Hırvat teknik adamın yerleştirmeye çalıştığı 3-4-3 sisteminde Hasan Ali’nin hem geride hem de orta alanda bu formatta oynayabilecek özellikte olması, Galatasaray’ın bu transferde iştahlı olmasına yol açtı.

Türk statüsü hamlesi!

Sarı-kırmızılılar yabancı statüsünün değişebileceğini planladığı ve bu çerçevede Türk futbolcular ilgili özel bir planlama yaptığı belirlendi. Sarı-kırmızılı takımda bu çerçevede Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali’yi izleme komitesinin raporu doğrultusunda listeye aldıkları belirtildi. Fiziksel olarak Hasan Ali’nin iyi düzeyde olması da, Tudor’un bu transfere olumlu bakabileceğine işaret ediyor.

Türk futbolcularla ilgili yeni bir düzenleme yapılması halinde hazırlıksız yakalanmak istemeyen Galatasaray’ın Hasan Ali’nin transferini bu şekilde değerlendirmeye aldığı bildirildi.

Gökhan Gönül'ü geçen sezonun başında ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncu için herhangi bir hamle yapıp yapmayacağı ise netlik kazanmadı.

HASAN ALİ YALANLADI

Yıldız futbolcunun, Galatasaray’a gideceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Başarılı sol bek, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

ÖNCE FENERBAHÇE

Hasan Ali Kaldırım, “Ne Galatasaray’ı, benim için her şeyden önce Fenerbahçe geliyor. Kimseyle görüşmedim, görüşmem. Kulübümde kalmak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler