SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol: Galatasaray yöneticisinin zeka seviyesi düşük!

Spor yazarı Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

Dünkü maçı Kayserispor üzerinden okumak gerekir. Kayserispor çok iyi bir rakip oldu ve ortaya çok iyi bir maç çıktı ortaya... Beşiktaşlılara, 'Bu maçtan galip ayrılacağınıza emin misiniz?' diye sorsalar hiçbir Beşiktaşlı 'Evet' demezdi...

Beşiktaş, 2,5 savunmacıyla oynuyor. Atiba ve iki stoper. Peki Şenol Güneş bunu nasıl dengeliyor? Saha parselasyonunu iyi yapıyor. Bu yüzden Beşiktaş'ın başarısındaki 1, 2, 3 numaralı sebep Şenol Güneş'tir.

"Varela, 4 büyüklerde oynar"

Kayserispor'da Varela benim unuttuğum bir oyuncuydu. Şu anda adam 4 büyüklerde oynayabilecek bir performans sergiliyor.

"Beck'in büyük hatası yok"

Beck çok hatalıymış. Hayır efendim, hatalı falan değil. Yetişemese arkadaki oyuncu golü atacak zaten... Kendi kalesine gol atmak ayıp bir şey mi? Eksi puan yazar sana ama adam uğraştı orada.

"Quaresma'ya bağımlılar"

Beşiktaş, bu sezon Quaresma'ya bakıyor. Geçen sene Gomez, Sosa, Gökhan Töre üzerinden yapıyordu birçok şeyi. Bu sene sadece Quaresma... Mesela Quaresma yoksa Babel de yok! Quaresma varsa da senden liderliği ister.

"Aboubakar'ın gelişmesi lazım"

Aboubakar hala eleştirilebilir. Kaç tane atarsa atsın, hala 'Beşiktaş'ın santrforu mu?' diyebilirsiniz. Fenerbahçe'de Fernandao, Beşiktaş'ta ABoubakar'ın gol atamsı lazım. Çünkü gol atmadığı sürece hiçbir şey yapmıyor. Onun için hep gol atması lazım. Aboubakar Beşiktaş'ı farklılaştırmıyor. Gomez, Demba Ba farklılaştırmıştı. Cenk Tosun bazen farklılaştırıyor. Aboubakar gelişme istiyor. 'Olmaz' demiyorum ama gelişimi çok zayıf. Oyun aklı yok. Bir pozisyonda 'Sağa mı, sola mı çeksem?' diye düşünene kadar topu kaybetti.

"Sergen çok rahat Zidane olabilirdi"

Sergen Yalçın'ın, kendisinin de dalga geçtiği bir portresi var. Ben, Ntvspor Sergen'le çalıştığı zaman, bu kurumda değildim. Ve bunu duyduğum zaman 'Fuat aklını kaçırmış' dedim. Böyle bir insanın neden dünyanın en iyi oyuncularından biri olmadığını sorduğun zaman, Sergen çok açık söylüyor zaten sebebini... Çok rahat Zidane olabilirdi. Beraber çalışırken gördük ki, yayın mı var, ilk o gidiyor. Son o çıkıyor. İş disiplini çok yüksek. Bu adam benim hayatımda gördüğüm en zeki adamlardan biri...

"Galatasaraylı yöneticinin zeka seviyesi düşük"

Sneijder'i satmak için özel hayatı bir anda koz oldu. Adamla geçen sene beraber teknik direktör seçiyordunuz? O zaman anlamadınız mı özel hayatını? Ayrıca 'Selçuk ve Sabri neden sakatlanmıyor?' diyen bir Galatasaraylı yönetici varsa değil yöneticiliği kongre üyeliğini bırakmalı. Çünkü zeka seviyesi çok düşük.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler