SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray taraftarından Burak Yılmaz çılgınlığı

Galatasaray taraftarlarından Burak Yılmaz çılgınlığı geldi. Beşiktaş maçı sonrası Burak Yılmaz'a 'dön' mesajları yağdı. Burak Yılmaz Çin'den ayrılacak mı?

Galatasaray taraftarından Burak Yılmaz çılgınlığı! Beşiktaş maçı sonrası Burak Yılmaz'a "Dön" mesajları yağdı! Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'dan Çin ekibi Beijing Guoan'a giden Burak Yılmaz'ın takımına yeni golcü Jonatan Soriano'nun alınmasının ardından, A Milli futbolcunun Türkiye'ye döneceği iddiaları gündeme gelmişti.

"Eğer Türkiye'ye dönersem bu takım Galatasaray olur" sözleriyle Galatasaray formasını yeniden giyebileceğinin sinyalini veren Burak Yılmaz, Galatasaray taraftarının Beşiktaş derbisinde en çok özlediği isimlerden oldu.

GALATASARAY TARAFTARI BURAK YILMAZ'I ÖZLEDİ

İsmi yeniden transfer dedikodularına karışan ancak, "Şu anda takımımdan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Sözleşmem devam ediyor" ifadelerini kullanan Burak Yılmaz, gözyaşlarıyla ayrıldığı Galatasaray'da 'pişmanlık' yarattı.

Galatasaray'dan ayrılık gerekçesi olarak taraftarının kendisini artık istememesi olarak da gösteren Burak, Beşiktaş maçının ardından ise taraftarlar arasında adeta çılgınlık yarattı. Sar-kırmızılı taraftarlar Burak Yılmaz'ı sosyal medyada mesaj yağmuruna tuttu

"ESKİDEN BURAK YILMAZ VARDI..."

Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada, "Eskiden gole giderken ofsayta yakalanan Burak Yılmaz vardı. Şimdi gole giden yok hatta golün anlamını bilen yok. 90+ da attığın Depar, verdiğin mücadele. Yaptığın pres özlüyoruz Burak Yılmaz" ifadelerini kullandı

İşte onlardan bazıları...

- Ben en çok Burak Yılmaz'ı arıyorum, Melo'yu da değil. Fenerbahçe nasıl 10 numara arıyorsa yıllardır, ben de Burak'ı arıyorum her maçta.

- Sen gittin gideli gol atamaz oldu be kral

- Ünal Aysal'ı, Fatih Terim'i, Hamzaoğlu'nu, Burak Yılmaz'ı yollatanlar Galatasaray'ın en büyük düşmanıdır. Yeter, nedir sizden çektiğimiz!

- Bu takıma Burak Yılmaz'dan sonra bir sprinter forvet alınmadı bugün yokluğu çok belli Burak'ın

- 90+ da attığın Depar, Verdiğin mücadele. Yaptığın pres Özlüyoruz Burak Yılmaz

- Eskiden gole giderken ofsayta yakalanan Burak Yılmaz vardi. Simdi gole giden yok hattaa golün anlamini bilen yooook

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler