SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Telekom Arena'da taraftarı çıldırtan karar

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Beşiktaş'ı konuk ettiği mücadelede yaşanan bir pozisyon Sarı-Kırmızılı takım taraftarını çıldırttı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Beşiktaş'ı ağırladığı mücadelede Sarı-Kırmızılılar penaltı bekledi...

Mücadelenin 12. dakikasında Galatasaray'da Yasin, Atınç ile girdiği pozisyonda yerde kaldı, bir anda penaltı beklentisi oldu ancak Bülent Yıldırım 'aut' kararı verdi.

Pozisyonun ardından penaltı bekleyen Galatasaraylı oyuncular hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle kararın bu yönde olduğunu düşünüp sevindi.

Aynı anda Beşiktaşlı oyuncular da hakemin üzerine yürüyerek pozisyonun aldatmaya yönelik olduğunu ve sarı kart verilmesi gerektiği yönünde tepki gösterdi.

İlk olarak penaltı noktasını gösteren Bülent Yıldırım çok tartışılacak pozisyonda yardımcısının uyarısıyla aut kararı verdi. TT Arena'yı dolduran taraftarlarda uzun süre pozisyonda yaşanan belirsizlik nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Tribünlerden ise hakem Bülent Yıldırım'a büyük tepki geldi.

Galatasaray Kulübü de twitter hesabından penaltı paylaşımında bulundu.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler