SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Igor Tudor'dan derbi mesajı

Beşiktaş derbisi ile Galatasaray'ın başında ilk kez Türk Telekom Arena'ya çıkacak Igor Tudor, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel olarak gerçekleştirilen röportajda GSTV'nin sorularını yanıtladı.

Teknik direktör Tudor'un açıklamaları şu şekilde:

'SAHAYA ÇIKTIĞIMDA ÖZEL HİSSEDECEĞİM'

"Pazartesi günkü derbi için tabii ki çok heyecanlıyım... Eminim ki sahaya çıktığımda çok özel hissedeceğim. Benim için büyük bir an. Fakat ben takım kadar önemli değilim. Büyük bir maça çıkacağız. Nasıl kazanacağımıza ve takımın galip gelmesi için neler yapması gerektiğine odaklanmış durumdayım. Derbi atmosferleri hakkında güzel hikayeler dinlendim. Oynadığımda dönemde ben de bunlar tatmıştım. Bunun bir parçası olmaktan çok mutluyum."

[Ve Bruma hakkında karar verildi](https://www.mynet.com/ve-bruma-hakkinda-karar-verildi-107091-myspor)

'KALİTE ÖZVERİ İLE BİRLEŞİNCE SONUÇLAR GELECEK'

"Çok iyi bir hafızaya sahip değilim fakat Ali Sami Yen'deki atmosferi iyi hatırlıyorum. Çünkü maçtan sonra takımda bunun hakkında konuşmuştuk. Neredeyse 20 yıl geçti fakat saha içinde birbirimizle iletişim kuramadığımızı hatırlıyorum. Maçtan önce tribünleri görmek için sahaya çıktığımızda ıslıklar inanılmadı... Şimdi bu atmosferin benim tarafımda olmasından dolayı çok mutluyum. Benim çalıştırdığım takımlar sahaya her şeyini verir. Bundan eminim. Futbolu bilen ve sevenler için bu ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu şekilde elinizden geleni yaparken kaliteyle ki takımımızda buna çokça sahibiz, iyi sonuçlar almak kolaylaşıyor. Takım olarak oynadığımızı, birlikte savunacağımızı, savaşacağımızı ve koşacağımızı herkesin görmesini istiyorum. Buna kaliteyi de ekleyince Galatasaray'ın kazanmasını sağlayacağız. Bu benim amacım..."

'ANTRENMANDA YAPABİLDİKLERİNİZİ MAÇTA DA GÖSTERMELİSİNİZ'

"Rizespor maçındaki koşu mesafeleri zihinsel savaşın sonucu... Oyunculara her şeyin kafada başladığını anlattım. Kafanızda bunu arttırabileceklerini ifade ettim. Bittiğinizi düşündüğünüzde bile yüzde 15-20'lik bir ekstra gücünüz olur. Futbolcular da Rizespor karşısında her şeylerini sahaya verdiler. İnsanlar da bunu gördü. Benim oyun felsefem; antrenmanda neyi yapabiliyorsanız bunu sahada da göstermek. Bu nedenle antrenmanlarda sıkı çalışmalıyız. Sezon ortasında gelip farklı kurallar, metotlar koymak kolay değil fakat yapılması gerekiyor. Gün be gün oyuncuların hazır olduğunu görüyorum. Bu sistemi kabul ettiler. Bu nedenle mutluyum. Daha çok çalışmamız gereken alanlar var fakat ben buna hazırım. Antrenmanlarda gördüğüm kadarıyla oyuncularım da hazır..."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler