SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabri Sarıoğlu: 'Beşiktaş derbisini kazanacağız'

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularından Sabri Sarıoğlu, Beşiktaş derbisini taraftarın desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

Süper Lig'in 6. haftasındaki Antalya maçıyla toplamda 450. resmi maçına çıkan Sabri Sarıoğlu'nu Beşiktaş derbisinde farklı bir heyecan bekliyor.

Derbide forma giymesi halinde sarı-kırmızı formayla 350. lig maçında çıkacak olan Sabri Sarıoğlu GSTV'ye bu maçla ilgili şunları söyledi:

"Geçen hafta Yönetim Kurulu'nun kararı doğrultusunda hoca değişikliğine gidildi. Yeni hocamızla ilk maçımıza Rize karşısında çıktık. İlk yarısını çok iyi oynadık. İstemediğimiz bir puan kaybettik. Beşiktaş puan olarak önde ve lider durumda. Biz şampiyonluk yarışını hiçbir zaman bırakmayacağız. Bunun için de kendi sahamızda seyircimizle bu maçı kazanmak istiyoruz. Şu an her şey iyi gidiyor. Hocamızın verdiği görevleri antrenmanlarda çalışıyoruz. Bizim için önemli bir maç. Puan farkını azaltıp liderlik için Beşiktaş'ı yakalamamız lazım. Antrenmanda yaptığımız tempolu çalışmaları hocamız kime görev verirse sahada en iyi şekilde sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın bize büyük destek vereceğine inanıyoruz. Onların yardımlarıyla bu maçı kazanacağız. Ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. Hepimiz tek yürek olup Beşiktaş maçında galibiyet alacağız."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler