SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Rodrigues'in kim olduğunu göstereceğim'

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Konyaspor'u 1-0 yendiği maçta ilk kez sarı kırmızılı formayı giyen ve performansıyla dikkat çeken Garry Rodrigues'in yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yeni transfer, "Bugün ilk maçıma çıktım. 3 puan almamız çok önemliydi. Ben de buna katkı verdiğim için çok mutlu oldum. Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Çok önemli maçtı. Benim için iyi bir maç oldu. Bir kanat oyuncusu olarak, oyun tarzım devamlı aksiyon yaratmak. Gol öncesi pası verdiğim için de mutluyum. İlerleyen maçlarda bunu göstermeye, Garry Rodrigues'in kim olduğunu göstermeye devam edeceğim."

MUSLERA'DAN TEŞEKKÜR

"Çok çok önemli, zor bir maçtı. Konyaspor gibi ne yaptığını bilen, organize oynayan bir takıma karşı oynadık. İyi başlamamızın önümüzdeki maçlara da etkisi olacaktır. kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Bugünkü galibiyet fedakarlıktan geçiyordu. Bugün yaptığımız fedakarlıkla galibiyet geldi.

Maç boyunca kendimi iyi hissettim. Bir kaleci için eli her şey diyebiliriz. İki kişiye teşekkür etmek istiyorum. Birincisi doktoromuz. Hep yanımdaydı, desteğini vererek oynamama yardım etti. Eşime çok teşekkür etmek istiyorum. 4 parmaklı eldivenleri o hazırladı. Sahda mücadele ettiysem heme doktoruma hem eşime teşekkür etmek istiyorum"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler