SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Martin Caceres sesleri

Galatasaray, geçirdiği sakatlık sonrası Juventus ile sözleşmesi feshedilen Martin Caceres ile savunmadaki problemini çözmek istiyor.

Serdar Aziz'in sakatlanmasının ardından stoper transferi için alternatif isimleri değerlendiren Galatasaray'da Marin Linnes'in menajeri Jim Solbakken'den Vegard Forren, Fernando Muslera'nın menajeri Fonseca'dan ise Martin Caceres önerileri gelmişti.

Forren ismi geri çevrilirken, Caceres'in ise şartlarının araştırılmaya başlandığı iddia edilmişti. Juventus ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki Uruguaylı stoper bonservisini elinde bulundururken, Galatasaray'ın bu isimde ciddi olduğu bildirildi.

GALATASARAY İSTİYOR

Fransız basınında Caceres - Marsilya flörtü araştırılırken Olimpik Marsilya Sportif Direktörü Andoni Zubizarreta'nın Caceres için zemin yokladığı iddiaları üzerine bir açıklama yapan Fransız muhabir Manu Lonjon, "Zubizarreta, Caceres'i takip etmedi. Galatasaray ve Güney Amerika takımı oyuncu için transfer görüşmeleri yapıyor" ifadelerine yer verdi.

Muslera'nın da menajerliğini yapan Fonseca'dan, Martin Caceres'in şartları hakkında bilgi alınırken, Galatasaray'ın sakatlıklarla boğuşan oyuncu için aceleci davranmayacağı kaydedildi.

CACERES'İN SON DURUMU

Geçtiğimiz sezon aşil tendonundan sakatlanmasıyla İtalyanların sözleşmesini feshettiği Uruguaylı stoper ekim ayında çalışmalara başladı ve büyük ölçüde hazır hale geldi. Galatasaray yönetimi, Caceres'e 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme önerdi ve cevap beklemeye başladı. Yarım sezon performansını görüp ona göre devam edip etmeme kararı verecek olan sarı-kırmızılılar böylece riski minimize etmek istiyor. Yönetim, yarım sezon için 1 milyon Euro'luk rakamı gözden çıkardı. Eğer Caceres başarılı olursa 1 yıllık ücreti ise 2 milyon Euro olacak. Muslera'nın da milli takımdan arkadaşı olan Uruguaylı futbolcu sağbek, sol bek, ön libero ve orta saha da oynayabiliyor. 1987 doğumlu olan Martin Caceres'in boşta olmasına rağmen transfermarkt değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Martin Caceres, kariyerinde 224 maça çıkarken, 12 gol atıp, 12 asist gerçekleştirdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler