SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan'dan Galatasaray'a transfer müjdesi!

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi...

Bu sezon özellikle savunma hattında büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray, bu bölgeyi kapatmak için harekete geçti. Bu transfer için takım arkadaşı Arda Turan'dan bilgi alan yıldızın isim teklife olumlu baktığı öğrenildi.

Sözcü'de yer alan habere göre; Barcelona'nın Sevilla'dan 17 milyon Euro'ya (yaklaşık 75 milyon TL) transfer ettiği, Arda Turan gibi geçen yıl 6 ay futbol oynayamayan ancak ritmini yakalamakta güçlük çeken Aleix Vidal için sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun menajeri vasıtasıyla nabız yokladı.

Düzenli olarak ilk 11'de forma giyip eski formuna ulaşmak isteyen İspanyol yıldız, Barcelona'dan kiralık olarak ayrılmaya sıcak bakıyor.

"TARAFTARA HAYRAN KALACAKSIN"

Galatasaray’ın teklifini duyduktan sonra hemen takım arkadaşı Arda Turan'a soran 27 yaşındaki sağ bek, olumlu tepki aldı. Arda, “Galatasaray çok büyük bir takım. Orada oynamaktan büyük keyif alacaksın.

Özellikle de taraftarlara hayran kalacaksın” ifadelerini kullandıktan sonra İspanyol futbolcu da sezon sonuna kadar Türkiye'ye gelmeye yeşil ışık yaktı. Barça da oyuncusunun form tutması için bu transfere sıcak bakıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler