SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Riekerink yöneticileri çıldırttı

Kasımpaşa maçını ribünde izleyen Levent Nazifoğlu ve Nasuhi Sezgin'in "Maçı kaybetmek için herşeyi yapıyor" dediği öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kasımpaşa deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyete rağmen hedef tahtasından inemedi...

Hollandalı hocanın oyuncu değişikliği için tam 89 dakika beklemesi sadece taraftarları değil yöneticileri de isyan ettirdi. Karşılaşmayı tribünle izleyen Levent Nazifoğlu ve Nasuhi Sezgin'in Riekerink'in sergilenen kötü futbola rağmen bir türlü oyuna müdahele etmemesine büyük tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Nazifoğlu'nun, "Neden oyuncu değiştirmiyor anlamıyorum. Resmen maçı kaybetmek için her şeyi yapıyor. Taraftar isyanında haklı" diye konuştuğu öğrenildi.

RIEKERINK YENİ KENDİSİNİ SAVUNDU

Nasuhi Sezgin'in de "Bu kadar beklemesinin hiçbir anlamı yok. 90'dan sonra 3 oyuncu mu değiştirilir?" şeklinde tepkisini dile getirdiği belirlendi... Riekerink'in karşılaşmanın ardından yardımcılarıyla da bu konuyu değerlendirdiği, tecrübeli hocanın "Hata yaptığımı düşünmüyorum. Oyuncu değişikliği yapsam da bundan farklı bir durum olmazdı" dediği öğrenildi. Yönetimin bu konuyla ilgili Riekerink'le görüş alış-verişinde bulunması bekleniyor...

NASUHİ SEZGİN'DEN TEPKİ

Basın mensuplarının Galatasaray'ın oyunu hakkındaki soruları yanıtlayan Nasuhi Sezgin, "Takımın oyunundan zevk almadım. Yarışın içerisine tekrar girdik. Siz maçtan keyif aldınız mı?" dedi.

"Bu oyun şampiyonluk için yeterli mi?" sorusuna yanıt veren Nasuhi Sezgin, "Bu oyun şampiyonluk için yeterli olmaz. Galatasaray daha iyi olacak. Galatasaray her zaman iyilerini yapmıştır" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler