SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fernando Muslera: 'Keşke Fenerbahçe'ye karşı da...'

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız kalecisi Fernando Muslera, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Fernando Muslera, kurtardığı penaltıyla ilgili olarak, "Penaltılar %50-50'dir. Önemli olan kendine güvenmeniz. Benim penaltılarda kendime güvenim sonsuz. Atan kişinin vücut pozisyonu önemli. Bir yere atabilir, sağa veya sola. Siz de ona göre bir seçim yaparsınız. Sonra gideceğiniz yere %100 gitmeniz gerekiyor. Ben de öyle yaptım, %100 gittim ve kurtardım. Keşke Fenerbahçe maçında da kurtarabilseydim, o maç olmadı. Bugün penaltıyı kurtardım." dedi.

[Kasımpaşa 1 - 2 Galatasaray](https://www.mynet.com/kasimpasa-1-2-galatasaray-104143-myspor)

"HEDEFİMİZ AÇIK, ŞAMPİYONLUK!"

Kasımpaşa maçı öncesi, soyunma odasında takım arkadaşlarıyla sözleştiklerini söyleyen Muslera, "Hedefimiz çok açık, şampiyonluk! Bunun için maçları kazanmanız gerekiyor. Rakiplerimiz puan kaybı yaşadı, bizim 3 puan almamız gerekiyordu. Buradan puan cetvelinde 3. ayrılmamız gerekiyordu, bunun için birbirimize söz verdik ve istediğimiz galibiyeti aldık." ifadelerini kullandı.

[Rıdvan Dilmen: 'Galatasaray'a karşı oynamak isterdim'](https://www.mynet.com/ridvan-dilmen-galatasaraya-karsi-oynamak-isterdim-104145-myspor)

"DOMİNANT OLAN TARAF BİZDİK"

Maçı yorumlayan Muslera, "Top bizde kaldı maçta, pozisyonlar bulduk. Maçta dominant olan, topa sahip olan taraf bizdik. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik. Bugün altın değerinde 3 puan aldık." diyerek sözlerini noktaladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler