SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Altaylı: 'Riekerink hanım mı diyeceğiz?'

Eski Galatasaray yöneticilerinden Fatih Altaylı, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumladı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın eski yöneticisi Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yendiği derbiyi değerlendirdi ve çarğıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, derbi maçla ilgili olarak şunları söyledi:

"RİEKERİNK HANIM MI DİYECEĞİZ?"

"Riekerink'e hiç kızmıyorum. Galatasaray'ın son derece kötü, basiretsiz ve yakışıksız yönetimi, Riekerink'i takımın başına koyuyor. Böyle olmaz, olursa da böyle olur. Şimdi ne diyeceğiz; Riekerink hanım mı diyeceğiz? Bu saatten sonra Riekerink gitse ne olacak? Bence Galatasaray'ın 'bye' diyeceği sistem; Dursun Özbek ve gaz arkadaşları. Bu şuursuzluktaki yönetimi, Galatasaray'ın son atımlık barutunu harcayacak. Benim en büyük korkum bu. Fener'e yenildik, yendik bu önemli değil. Böyle yönetim olmaz, oynamayan futbolculara dünyanın parası veriliyor. Sigthorsson idmana çıkmamış. Hala Sabri oynuyor. Serdar Aziz nerede, takımın nerede? Ne olacak Cavanda'lar falan?"

"RİEKERİNK'İN AÇIKLAMALARI KAFASIZ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR"

"Derbide Riekerink ve Galatasaray'a yakışmayan yönetimi dua etsin. Bruma hariç kaleye bir tane şut yok. Fenerbahçe de çok iyi değildi. Carole'un büyük hatasından ilk yarı 1-0 bitti. Galatasaray'ın hücuma dönük bir hazırlığı yok. Bu kadar hata yapmak için ciddi bir biçimde eşeklik yapmak lazım. Sinan Gümüş yerine Podolski'yi almaz mısın? Maçtan sonra 'En iyi kadroyla çıktık' diyorsa yanılıyor, kafasız olduğunu, futbolla herhangi bir ilgili olmadığını gösteriyor. Alt yapı hocası bile olmamaya layık bir adam. Dünkü 11'in iyi olduğunu düşünüyorsan da sonradan müdahale edersin, değişiklikleri yaparsın."

"ABLAMI VERİRDİM AMA GALATASARAYLA EVLENDİRMEM"

"Van Persie maça çok ileride başladı, daha sonra da geriye çekildi. Advocaat görüyor. Van Persie geri gelince top yapmaya başladı. Hocalık burada işte. Riekerink'te böyle bir şey yok, aklı basmıyor, pek aklı da yok galiba. Bakışlarına baktığın zaman boş bakıyor. Beyefendilik başka bir şey; mesela benim bir ablam olsa, Riekerink istese, 'çok beyefendi adam, veririm' diyebilirsin. Ama ben Galatasaray'da başkan olsam, Riekerink "başına geçeyim" dese odunla kovalarım. Beyefendilik başka bir şey. Biz Riekerink'i sevdiğimiz aile büyüğümüzle evlendirmiyoruz ki. Galatasaray'la evlendiriyoruz."

"VOLKAN'IN SABRİ'YE TAKILMASI NORMAL"

Fatih Altaylı, Volkan Demirel'in Sabri'ye maçtan sonra "Gel beraber üçlü çekelim" demesiyle ilgili olarak, "Volkan Demirel'in Sabri'ye takılması normaldir, bu işin doğasıdır. Kazanmış, eğleniyor. Küfür etmemiş, bir şey yapmamış. İşin keyfi bu. Bence güzel gırgır geçiyor" yorumunda bulundu.

"TÜRK FUTBOLU KATARLILARIN ELİNİ ÖPSÜN"

Naklen yayın ihalesi ilgili de konuşan Altaylı, "Digitürk çok büyük para verdi. Türk futbolunda başkanlar gitsin, Katarlılar'ın elini öpsün. Çok büyük bir para. Ben olsam ihaleye bile girmem. Türk futbolunun böyle bir değeri olmadığını derbide de gördük. Bu parayı vermek Türk futboluna yapılmış büyük bir kıyaktır. Türkiye ligine çok fazla bir para. Bu parayı vermek büyük cesaret. Türkiye'deki büyük takımlar 10 bin kişiye maç oynuyor" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler