SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray taraftarı Kadıköy’e olaylı geldi!

Galatasaray tarftarları 5 sezonun ardından Kadıköy deplasmanına akın ettiler. 2 bin 300 Galatasaray taraftarı, sloganlar eşliğinde Ülker Stadyumu'na girdi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği derbi maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar otobüslerle Kadıköy'e geldi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar otobüslerin camlarını kırdı ve hafif yaralananlar oldu.

Deplasman yasağının kalkmasından sonra yaklaşık 6 yıl aradan sonra Kadıköy'de derbi izleyecek sarı-kırmızılı taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında otobüslerle Ülker Stadı'na ulaştı.

Türk Telekom Arena'da toplanan taraftarlar, burada bilet kontrolü ve üst aramasının ardından hazırlanan yaklaşık 40 otobüse binerek Kadıköy'e geldi ve Ülker Stadı'nda giriş yaptı.

Galatasaraylı taraftarların stada gelişi sırasında bazı yollar kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, iki takım taraftarlarının karşı karşıya gelmemesi için de stat ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Sarı-kırmızılı taraftarları için Ülker Stadı'nda 2 bin 300 kişilik yer ayrılırken, tribüne çıkan sarı-kırmızılı futbolseverler, maçın başlamasını beklemeye başladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler