SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda ve Burak'tan Selçuk'a destek

Arda, Galatasaray’ın kaptanına “Topal da yok F.Bahçe’ye top göstermemeniz gerek” dedi, Burak ise “Kadıköy’de frikikten gol atacaksın içime doğuyor” öngörüsünde bulundu.

Fenerbahçe ile oynanacak maçın hazırlıklarına devam eden Galatasaray’da, Selçuk sevinci yaşanıyor. Türkiye A Milli Takımı’nın önceki gece Kosova ile oynadığı karşılaşmada 90 dakika sahada kalan başarılı futbolcunun performansı Galatasaray teknik heyetini çok memnun etti. Ki Riekerink, artı motivasyonla derbiye çıkacak Selçuk İnan’dan çok şeyler beklediği öğrenildi. Ay-yıldızlı takımda özgüven tazeleyen Galatasaray kaptanı, pazar günü oynanacak F.Bahçe maçına kilitlendi.

Yanımda Tolga olmalı

Galatasaray orta sahasının Fenerbahçe orta sahasından daha kaliteli olduğunu düşünen Selçuk İnan, yakın arkadaşları Arda Turan ve Burak Yılmaz’la da derbi sohbeti yaptı. Galatasaray’ın eski yıldızı ve Aslan gönüllü Arda Turan “Mehmet Topal da olmayacak, onlara top göstermemeniz lazım” yorumunda bulundu. Burak Yılmaz ise gol sözü aldığı eski takım arkadaşı ve yakın dostu Selçuk İnan’ı “Kadıköy’de frikikten atacaksın, içime doğuyor” sözleriyle motive etti. Selçuk’un ayrıca 2 ön liberolu formasyonda partnerinin Tolga olması gerektiğini De Jong’un henüz tempo kazanmadığı görüşünde olduğu ifade edildi.

En az 20 milyon

Galatasaray’da bu sezon büyük çıkış yapan Portekizli Bruma’ya talip olan İngiliz kulüplerine sarı-kırmızılılar cevap gönderdi. Genç yıldızın menajeri Catio Balde, Tottenham’ın Bruma’ya talip olduğunu kamuoyuna duyururken, Galatasaray yönetimine de “Manchester United, Chelsea, Arsenal, West Ham da nabız yokluyor” mesajını yolladı. Sarı-kırmızılıların, Bruma’nın menajerine yanıt vermesi kısa sürdü. Başkan Dursun Özbek, Levent Nazifoğlu ve Cenk Ergün birlikte istişare yaptıktan sonra Nazifoğlu, Balde’ye “Bruma’yı isteyenlere bildirin, onu 20 milyon avrodan aşağıya satmayız” diyerek rest çekti. İngilizlerin ise Bruma için 10 milyon avro bandında pazarlık yolu aradıkları öğrenildi. (Türkiye)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler