SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder: 'Arkadaşlara sorun'

Sneijder, Başakşehirspor mağlubiyetinin sonrasında Galatasaraylıları suçladı, gazetecilerin, “Takım nasıl iyi olacak?” sorusuna, “Bunu diğer arkadaşlara sorun. Böyle oynarsak imkansız” diye umutsuzca yanıtladı.

Dinlenmesi amacıyla Adanaspor deplasmanına götürülmeyen, Medipol Başakşehirspor maçıyla takıma dönen Sneijder, dünkü mağlubiyetin ardından umutsuz konuştu.

Lider karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından gazetecilerle kısa bir sohbet toplantısı yapan Hollandalı futbolcu, gazetecilerin, “Takım nasıl iyi olacak?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Teknik direktör Riekerink ve arkadaşlarını eleştiren Sneijder, “Bunu, diğer arkadaşlara sorun... Böyle oynarsak imkansız!” ifadesini kullandı.

Galatasaray’da futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu da TT Arena’da üst üste gelen iki mağlubiyetin hoş olmadığını dile getirdi. Nazifoğlu, “Başakşehir bizden daha organize bir takım olduğunu ispatladı. Maçın hakkı beraberlikti ancak bireysel bir hata sebebiyle yenildik. Sezon başından beri aynı şekilde konuşuyoruz. Buna bir türlü çözüm bulamıyoruz. Top çok bizde kalıyor ama etkili ataklar yapamıyoruz. Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda form düşüklüğü var. Bu aranın bize iyi geleceğini düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Nazifoğlu, Serdar Aziz’i yönetimin oynatmak istediği, hocanın ise bunu kabul etmediği yönündeki dedikodulara da yanıt verdi, “Öyle bir durum yok. Demek ki Serdar’ın gelişmesi gereken yerler var. Hoca bu yüzden oynatmıyor. Benim de bazı tespitlerim var. Konumum gereği bunları söylemek, teknik kadroya haksızlık olur” diyerek gönderme yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler