SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yasin Öztekin: 'Trabzonspor'a yenilmeseydik iyi olurdu'

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Yasin Öztekin, Adanaspor maçı öncesi konuştu.

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Yasin Öztekin, Adanaspor maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

İşte Yasin Öztekin'in yaptığı açıklamalar...

Adanaspor maçında kazanmak istiyoruz. Buna kenetlendik. İyi hazırlandık. Hoca, solda daha iyi oynadığımı biliyor. Ancak sağda beni daha uygun görüyor. Çünkü solda Bruma var. Sağda yüzde 100 oynayamasam bile elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçen sene hep solda oynadım. Hoca nerede görev verirse onu yapmak zorundayım. Solda oynarsam bire bir pozisyonlarda daha iyiyim. Ancak dediğim gibi hoca ne derse o olur.

Hiç pes etmedim. Şans delgi ve ben şansımı iyi değerlendirdim. İyi oyuncularımız var, hoca istediği ismi oynatabilir. Oynamadığım zaman üzülüyorum ama pes etmedim. Hepimiz futbolcuyuz, insanız. Her maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Arda sırada istikrarsız zamanlarım oldu.

Trabzonspor'a yenilmeseydik puan durumu için daha iyi olurdu. Ancak biz inandığımızda kimse bizden kupayı alamaz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor'a da başarılar diliyorum ama biz kendimize güvenirsek şampiyonluklar kaçınılmaz olur.

Başkan bizi ziyaret etti ama konuşma yapmadı. Başkanla maçlardan önce bazen özel bir ilişkimiz var: Güzel bir yemek oldu, başarıları diledi. Biz de başkanımızı severiz, her zaman buyursun gelsin.

Maçlarda 2-0 öne geçtikten sonra bir rahatlama oluyor sanırım. Ancak takım olarak fizik anlamda geçen seneden daha iyiyiz. Geri çekildiğimiz zaman sıkıntı oluyor. Şampiyon olmak için 90 dakika rahatlamadan oynamamız lazım.

İlk sene solda oynarken, Sneijder ile yakındık ve iyi hissediyordum. Şimdi sağ taraftayım, Sneijder için de zor oluyordur. Uzun zamandır gol atamadı ama asistleri var, gol de atar.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler