SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Riekerink: Wan Der Wiel'in iş disiplini yok'

Transfer döneminde Galatasaray'ın da gündeminde olan ancak Fenerbahçe'nin transfer ettiği Wan Der Wiel'le ilgili olarak Jan Olde Riekerink'in olumsuz rapor verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de disiplinsiz hareketleri nedeniyle baş ağrıtan Van der Wiel için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü Dick Advocaat'ın son maçlarda kadroya almadığı ancak sağlık ekibinin "Sakat" dediği Hollandalı yıldızın sezon başında Galatasaray'a önerildiği kaydedildi. Fransız ekibi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcu ile imza aşamasına gelindiği ancak transferin G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink tarafından veto yediği ifade edildi. Hollandalı teknik adamın Van der Wiel ile imza aşamasına gelen sarı kırmızılı yöneticilere, "Ben, Van der Wiel'i iyi tanıyorum, iş disiplini yok, özel hayatında da sıkıntılar var. Benim disiplinime uymaz. Bu transferi istemiyorum" dediği ve yönetimin transferden vazgeçtiği öğrenildi.

KÖPRÜDE KUTLAMA

Van der Wiel, model sevgilisi Rose Bertram'la hızlı bir hayat yaşıyor. İzin günlerinde soluğu dünyanın farklı ülkelerinde alan ikili dün Boğaziçi Köprüsü'nde kutlamadaydı. Doğum günü olan Rose, köprüden geçerken araba camından çıkarak çektiği videoyu sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler