SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dersimspor'da Galatasaray sevinci

Dersimspor Kulübü Yöneticisi Demirel, "Galatasaray ile eşleşmemiz, bizim için de sevinç kaynağı oldu."

Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü eleme turunda Galatasaray, Dersimspor ile eşleşti.

Galatasaray adına Ziraat Türkiye Kupası kura çekimine katılan Futbol Direktörü Cenk Ergün, Kupayı kazanan takım bu turdan organizasyona katılıyor. Düşünülmesi gereken bir husus dedi.

TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'ndaki kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Ergün, Galatasaray'ın ön eleme oynaması için, Kupa statüsünün cilvesi dedi ve ekledi Kupayı kazanan takım bu turdan organizasyona katılıyor. Düşünülmesi gereken bir husus...

Galatasaray'ın son 3 sezon Türkiye Kupası'nı kaldırdığını hatırlatan Ergün, Kupayı en çok kazanan takımız; bu sene de kazanmak istiyoruz. Her rakip değerli ama biz finale kadar devam edip kupayı almak hedefindeyiz ifadelerini kullandı.

Dersimspor Kulübü Yöneticisi Yılmaz Demirel ise, Üçüncü ligde mücadele eden kulübümüz Dersimspor, Dersim'in en büyük sivil toplum örgütü olarak gençlerin, özellikle spora adapte edilmesi konusunda yoğun çalışmalar yürütüyor. Kupada da ülkemizin güzide kulüplerinden Galatasaray ile eşleşmemiz, bizim için de sevinç kaynağı oldu. Aldığım mesajlar hep bu yönde. Ama şartlarımız doğuda zor. Valimiz Sayın Osman Kaymak'ın büyük katkı ve destekleriyle birlikte bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu konuda da Galatasaray'ın bize yardımcı olacağını düşünüyoruz dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler