SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan - Fatih Terim krizine Galatasaray el attı

Euro 2016 sonrası patlak veren Arda Turan-Fatih Terim krizi ile ilgili Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu'ndan sürpriz çıkış geldi.

Galatasaray'da, futbolla ilgili konularda yönetim kurulu adına açıklamalarda bulunan Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Özellikle Fatih Terim-Arda Turan krizine ilişkin çarpıcı yorumlar yapan Nazifoğlu, şunları söyledi:

'RIEKERINK İŞİ BİLMİYOR' DİYENLERE

- Riekerink bu işi iyi bilmiyor diyorlar. İyi ki bu işi iyi bilmiyor. Bilse demek ki neler yapacak? Hiçbir derbiyi kaybetmemiş, adamın mağlubiyeti yok. Oyuncu değişiklikleri konusunda Riekerink’i eleştiriyorlar. Kulübede Messi vardı da Riekerink mi onu oynatmadı? ‘Sneijder’ı neden çıkarmadı’ diyorlar. Sneijder’ı alsa ‘Korktu’ diyeceklerdi. Hocamız sahipsiz değil.

SNEIJDER'İN HADDİNE Mİ KADRO YAPMAK!

- Galatasaray’ı karıştırmaya çalışıyorlar. Hocamıza ‘Takımı Sneijder mi yapıyor” diye bir soru sorulamaz. Sneijder’in haddine mi kadro yapmak? Herkes yerini bilecek. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Hoca hocalığını, futbolcu futbolculuğunu, yönetici de yöneticiliğini yapacak.

BEŞİKTAŞLILARA...

- Derbiden Florya’ya dönerken çok üzgündük. Otobüste çıt çıkmadı. Fakat bir taraftan da seviniyorum. En önemli rakibimize sahayı dar ettik. Deplasmandan 1 puanla döndük. 2 bin 100 taraftarımız Beşiktaşlıları susturdu. O aslanlara çok teşekkür ediyorum.

"TFF YÖNETİCİLERİ NEREDE?"

- Arda Turan ile teknik direktör Fatih Terim arasında olup bitene TFF yetkilileri artık bir el atmalı. Bu böyle olmaz. Futbolcuyla hoca kavga ediyor ama ortada bir tane idareci yok. Böyle bir şey olabilir mi?

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler