SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jan Olde Riekerink: 'Fenerbahçe rakibimiz değil'

2-2 biten Beşiktaş maçı sonrası yardımcıları, Riekerink'e  “Fenerbahçe-Gaziantep maçını tribünde izleyelim” teklifini yaptı ama 'hayır' yanıtını aldı.

Beşiktaş maçından bir gün sonra oynanan Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşması öncesi ilginç bir olay yaşandı. Yardımcıları Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink'e 'Fenerbahçe maçını tribünden izleyelim' önerisinde bulundu. Ancak hollandalı çalıştırıcı Fenerbahçelileri kızdıracak bir cevap verdi.

Buna göre, Riekerink’in ligde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ekipleri işaret ettiği ve Fenerbahçe’yi ‘henüz’ bu sınıfa sokmadığı bildirildi.

[Galatasaray'da Hamit Altıntop krizi!](https://www.mynet.com/galatasaray-da-hamit-altintop-krizi-101177-myspor)

İlk 5 haftada 7 puan toplayan Sarı-Lacivertliler’i bir tehdit olarak görmeyen Aslan’ın hocasının, “Şu an için bizim rakibimiz değiller. Beşiktaş derbisi geride kaldı. O nedenle de Başakşehir ve Osmanlıspor gibi ligin iyi futbol oynayan takımlarına, onların yaptıklarına odaklanmamız gerekiyor. Fenerbahçe’yi henüz bu seviyede bir tehdit olarak görmüyorum” yanıtını verdiği ifade edildi.

Galatasaray, Başakşehir ile 10. haftada, Fenerbahçe ile 11. haftada, Osmanlıspor ile de 15. haftada kozlarını paylaşacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler