SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bruma: 'Bu skoru hak etmedik'

Beşiktaş karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Bruma, maçın ardından yaptığı açıklamada çok iyi mücadele ettiklerini ve bu skoru hak etmediklerini ifade etti.

Beşiktaş maçında oynadığı futbol ve attığı müükemmel gol ile sahanın en iyilerinden olan Bruma, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı, "Bugünkü performansımızla beraberliği kesinlikle hak etmedik ama kafamızı öne eğmeden önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor" dedi.

[Beşiktaş 2 - 2 Galatasaray](https://www.mynet.com/besiktas-2-2-galatasaray-101098-myspor)

Bu maçtan ders çıkarmaları gerektiğini söyleyen Bruma, "Futbolda böyle senaryolar olabiliyor. Az önce de söylediğim gibi bu skoru hak etmedik. Ders çıkarıp önümüze bakmamız gerekiyor. Yapacağım daha fazla bir şey yok" diyerek sözlerini sonlandırdı.

[İşte Arena'daki ilk derbi golü](https://www.mynet.com/iste-arenadaki-ilk-derbi-golu-101095-myspor)

EREN DERDİYOK'UN AÇIKLAMALARI

Vodafone Arena'da oynanan ilk derbideki ilk golün sahibi Eren Derdiyok, "Herşeye rağmen 1 puan iyi yine de. 0-2'dan beraberliği vermiş olmak kötü ama 1 puanla ayrılmak iyi" dedi.

LEVENT NAZİFOĞLU: "BERABERLİĞE ÜZÜLDÜK"

"Maç öncesi ben de beraberliği istemezdim. Bugün İnönü Stadı'nda bir puan dünyanın her takımı için iyi bir puandır..Maçın hakkı beraberlikti. Gelmeden önce bize sorsalar, beraberliğe razı olurduk. 2-0'dan sonra tabii ki de beraberliğe üzüldük"

RIEKERINK'İN AÇIKLAMALARI

"İlk yarıya bakarsak iyi bir Galatasaray vardı. Pozisyonlara girdik. İkinci yarıda 2-0'ın avantajı vardı. Devre arasında arkadaşlarımızla konuştuk. Birbirimize yakın oynamamız gerektiğini. Futbolcular ne dediysek ona uydular. Rakibimizin baskı yapacağını biliyorduk. İkinci yarı 2 gol yedik ve beraberlikle ayrıldık. Maçın sonucundan ziyade hikayesine bakmak gerekiyor. Maçın daha bitmediğini daha zorlu bir yarının bizi beklediğini konuştuk arkadaşlarımızla. Deplasmanda Beşiktaş'la oynuyorsunuz 1 puan kötü değil. Ama maçın hikayesine bakıyorsunuz 2-0'dan 2-2. Son dakika da yine karşı karşıya kaçırıyoruz. Nitekim 1 puanla ayrılıyoruz buradan, üzülüyoruz tabi"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler