SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fernandao Muslera: 'Beşiktaş'ı tebrik ediyorum'

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Beşiktaş derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın yeni stadından çok güzel bir ortamda zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Uruguaylı kaleci, takım savunmasında hiçbir sorun yaşamadıklarını belirtti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Muslera'nın söyledikleri şu şekilde:

"Beşiktaş'ı tebrik ediyorum"

Önümüzdeki Beşiktaş maçını sabısrsızlıkla bekliyoruz. Farklı, önemli ve heyecanla beklediğimiz bir maç... Onları da yeni statlarından ötürü tebrik ediyorum.

"Favori değiller"

Eğer ortada bir derbi varsa, ister istemez herkes ev sahibini favori gösterir. İki şampiyonluk adayı oynayacak. Kendi sahalarında, taraftarı arkalarına alıp oynamaları onları favori olarak gösterebilir başkalarına ancak ben öyle düşünmüyorum.

"Geçen sezon iki kupa kazandık"

Her oynadığınız sezonun farklı bir hikayesi vardır. İstatistikler size her zaman bazı noktaları eksiksiz gösterir. Bu sezon artık yeni bir seneye başlıyoruz. Geçen sezon kötüymüşüz gibi gözükse de biz 3 kupanın ikisini kazanmıştık. Ama artık bunları düşünmüyoruz.

"Kupa finali başkaydı"

Kupa finaliyle bu maçı kıyaslayamayız. O maç uzatmalara ve penaltılara giden bi maçtı. Lig ve kupa finalini asla kıyaslayamayız. Süper Kupa'yı kazanmamız takıma daha çok motivasyon kazandırdı. Bu hafta da rakibimizin sahasında galibiyet istiyoruz ancak şampiyonluk kazanmak için çok uzun bir yol gitmemiz lazım.

"Tolga çok iyi bir kaleci"

Tolga Zengin'in çok iyi bir kaleci olduğunu ve bunu şimdiye kadar gösterdiğini düşünüyorum. Bunun dışında fazla yorum yapamam. Taffarel gibi bir hoca gitti ama tanrıya şükür aynı büyüklükte biri geldi. 2 haftadır çalışıyoruz. Frans Hoek için sevinçliyim.

"Savunmamız iyi..."

Defansta kim oynarsa oynasın ben kendimi güvende hissediyorum. İşi zor olan hocamız, kimi seçeceği çok zor. Hepsi çok iyi.

"Bu sezonki tablonun mimarı Riekerink"

Geçen sezonla bu sezon arasında büyük fark var. Davranışlar ve oyun anlamında, genel mantalite anlamında büyük fark var. Bu hocamızın bize kattığı bir durum. Takım içindeki arkadaşlıkla beraber böyle güzel bir tablo ortaya çıktı.

"Taraftarlar dostça maç izlemeli"

Deplasman yasağı konusu çok önemli. Beşiktaş'ın ne kadar taraftara ihtiyacı varsa aynı oranda bizim de var. Taraftarlar dostça maç izleyip, sonunda herkesin evine rahatça dönebildiği bir ortam olmalı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler