SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolga Ciğerci için müthiş iddia

Kadir Özdoğan, transfer pazarlıkları sırasında milli futbolcu için yapılan 1.5 milyon Euro’luk yıllık ücreti 2 milyona çıkarmak için kendi alacağı menajerlik parasını ortaya koydu ve “Sezon sonunda size 10 milyon Euro’luk teklif getireceğim” dedi. Tolga ile imzalar böyle atıldı.

Tolga Ciğerci 2 ay içinde rüştünü ispatladı, menajerini haklı çıkardı. Sergilediği futbol ile Galatasaray takımının orta sahada değişilmez ismi olan Tolga’nın üstün performansı menajerinin güvenini ortaya koydu. Transfer görüşmeleri sırasında yıllık ücreti konusunda yapılan görüşmede Tolga’nın menajeri ve Galatasaray yönetiminde yaşanan diyaloğa ve perde arkasındaki gerçeklere ulaşıldı. Menajer Kadir Özdoğan’ın iddialı sözleri pazarlıkları noktaladı ve imzalar atıldı.

REFERANSLAR HEP OLUMLU OLDU

Alman kulübü Hertha Berlin’den sezon başında alınan Tolga için Galatasaray’ın yıllık ücret teklifi 1.5 milyon Euro’idi. Ancak futbolcunun menajerinin istediği rakam ise 2 milyon Euro oldu. Galatasaray birçok isimden Tolga hakkında görüş aldı. Gelen referansların tamamı olumlu idi. Menajer Kadir Özdoğan, yöneticilere, 2 milyonluk garanti parada ısrar edip, futbolcusuna olan güvenini ortaya koydu ve durumu iddialı sözlerle destekledi. Oyuncunun menajeri, “Bu parayı verdiğinize pişman olmayacaksınız. Tolga, 1 yıl Galatasaray’da oynasın. Sezon sonunda en az 10 milyon Euro’luk teklif getireceğim” der. Galatasaray yöneticileri ise espri ile “Dur bakalım biz kabul edecek miyiz?” diye yanıt verir.

MENAJER ÖZDOĞAN HAKLI ÇIKTI

Bunun üzerine Ciğerci’nin menajeri Kadir Özdoğan tekrar söz alır ve “Peki, Tolga’dan memnun kalmazsanız, bana menajerlik ödemesi yapmayın” yanıtı verir.Bu diyalog 6 Ağustos 2016 tarihinde Tolga’nın Galatasaray transfer görüşmeleri sırasında yaşanır. Ve başarılı futbolcu da, geride kalan 1.5 aylık sürede gösterdiği performansla hem Galatasaray yönetiminin takdirini kazanır hem de menajerini haklı çıkarır.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler