SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Ryan Donk'u gönderdi

Galatasaray, orta saha oyuncusu Ryan Donk'u İspanyol ekip Real Betis'e kiraladı.

Real Betis, Ryan Donk'u 1 yıllığına kiraladı. İspanyol kulübü Donk'a 1 milyon euro ödeyecek, sarı kırmızılı kulüp ise Hollandalı futbolcuya 500 bin euro verecek.

NAZİFOĞLU'NDAN DONK AÇIKLAMASI

Kasımpaşa'nın da transfer etmek istediği Donk hakkında konuşan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu,"Ryan Donk, büyük bir ihtimalle yurt dışına transfer olacak. Bu konudaki görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Galatasaray'ın bu sezon kontrollü ve iyi bir transfer politikası izlediğini vurgulayan Nazifoğlu, "Muslera'dan çok memnunuz. İyi ki bizde. Son iki transferimizde sayın Mehmet Özbek'in çok ciddi katkıları var."şeklinde konuştu.

KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel oyuncularımızdan Ryan Donk'un İspanyol ekibi Real Betis'e kiralandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP bildirimi şu şekilde:

Profesyonel futbolcularımızdan Ryan Henk Donk'un 2016 - 2017 sezonu için Real Betis Balompie (Real Betis) Kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, geçici transfer dönemi içerisinde oyuncuya sabit ücretinin 500.000 Euro'luk kısmı Şirketimizce ödenecektir.

Ayrıca, oyuncu 2016 - 2017 futbol sezonunda 20 resmi maçta minimum 45 dakika görev aldığı takdirde Real Betis'in oyuncuyu 1.538.750 Euro bonservis bedeli karşılığında satın alma yükümlülüğü bulunmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler