SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray, Nigel de Jong ile anlaştı

Lassana Diarra transferinde beklemede olan Galatasaray, yıldız futbolcunun alternatiflerini de hazır tutuyor. Bugün Tiote'yi İstanbul'a getirecek Cim Bom, Hollandalı bir başka yıldız Nigel de Jong'la da anlaşma sağladı.

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala orta sahaya mutlak bir oyuncu alacak Galatasaray'da, Lassana Diarra'dan gelecek habere göre transfer şekillenecek.

Fransız futbolcuyla her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun Lokomotiv Moskova'yla olan 10 milyon Euro'luk ceza probleminin çözülmesini bekliyor.

Aksi bir durumda alternatifleri de hazırda tutan Aslan, Newcastle United forması giyen Cheik Tiote'yi bugün İstanbul'a getiriyor.

TIOTE'DE SORUN ÇIKARSA...

Ancak 30 yaşında futbolcunun sağlık durumuyla ilgili endişeleri bulunan Sarı-Kırmızılılar, Tiote'yi kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirecek.

Fildişi Sahilili futbolcuda en ufak bir problem çıkması halinde Cim Bom B planını devreye sokacak.

O isim MLS Ligi'nde LA Galaxy forması giyen Hollandalı yıldız Nigel de Jong...

MALİYETİ DIARRA'NIN YARISI KADAR

Lassana Diarra'nın yarısı kadar maliyeti bulunan 31 yaşındaki futbolcu, Scout ekibi tarafından uzun süre analiz edildi. MLS'te en çok top çalan orta sahaların başında gelen De Jong'u, Ajax altyapısında beraber çalıştığı ve yıldız olmasını sağladığı Riekerink de çok istiyor.

Aynı şekilde Nigel de Jong da, Riekerink'i çok sevdiğini ve onunla yeniden birlikte çalışmak istediğini Sarı-Kırmızılı yönetime iletti ve iki taraf arasında her konuda anlaşma sağlandı.

LA GALAXY'DE 500 BİN DOLAR'A OYNUYOR

Diarra ve Tiote transferlerinin gerçekleşmemesi halinde De Jong İstanbul'a gelerek Galatasaray'la sözleşme imzalayacak.

LA Galaxy'ye geçtiğimiz şubat ayında katılan Hollandalı orta saha 1 yıllık sözleşme yaptığı MLS ekibinden 500 bin Dolar kazanıyor. (Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler