SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jan Olde Riekerink takım oyunundan memnun

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, golden sonra takımın verdiği reaksiyonu beğendiğini ve orta saha oyuncularının iyi iş çıkardığını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, maç genelinde iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Kötü başlangıçtan sonra yedikleri gol sonrasınnda takımın iyi reaksiyon verdiğine dikkat çeken Hollandalı, Eren Derdiyok’un çıkışının takımı olumsuz etkilediğini dile getirdi.

[Akhisar Belediye 1 - 3 Galatasaray](https://www.mynet.com/akhisar-belediye-1-3-galatasaray-100078-myspor)

İşte Riekerink’in sözleri:

“Çok kötü başladığımızı düşünüyorum. Maçtaki planımızı uzun top ve 2. top için mücadele verecektik. Uzun topumuz kısa düştü. Kötü bir başlangıç yaptık. Golün sonrasında takım mükemmel bir reksiyon verdi. Sol tarafta Bruma’yı oynattı ve ortalarıyla Eren’i beslemesini istedik. İlk yarı çok tempolu ve dominant oynadık. Eren’in sakatlanması ister istemez oyun planlarımızı ekledi. Oyun geneline baktığımızda iyi bir tepki verdik.”

“Sadece Sneijder değil orta sahamız çok iyi iş başardı. Tolga ve Selçuk çok iyi oynadı. Geriden oyun kurarken defansa gelen dikine paslarda çok iyi top aldılar.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler