SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

A.Belediyespor - Galatasaray (CANLI)

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Hüseyin Göçek'in yöneteceği karşılaşma saat 21.45'ten itibaren Lig TV'de yayınlanacak.

Sezonu Kardemir Karabükspor galibiyetiyle açan Galatasaray, ligin ikinci haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşma saat 21:45'te başlayacak. Müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, takımını, Karabükspor karşılaşmasının kadrosundan farklı bir 11 ile sahaya sürecek. Hollandalı çalıştırıcının Martin Linnes'i yedeğe çekip Sabri Sarıoğlu ile sahaya çıkmayı planlıyor.

Taktik antrenmanlarda oyuncularına özellikle hücum pres ve isabetli pas konusunda çalışmalar yaptıran Riekerink, Akhisar Belediyespor'un kontrataklarına karşı da savunmanın dikkatli olmasını, arkada geniş alan bırakmamasını istedi.

Akhisar Belediyespor karşısına kalede Muslera ile çıkacak olan Galatasaray; Sabri-Chedjou-Hakan Balta-Lionel Carole dörtlüsüyle savunmayı oluşturacak. Riekerink, yakından ilgilendiği Serdar Aziz'in ilk 11 için antrenmanlardaki performansını titiz bir şekilde takip ediyor. Milli stoper de çalışmalardaki hırsıyla kadroyu zorlayan isimler arasında yer alıyor.

Orta sahada Tolga Ciğerci'nin performansından memnun olan Riekerink, Selçuk İnan ile birlikte genç oyuncuya şans verecek. Kanatlarda Bruma ve Sinan Gümüş ile hızlı hücumları organize etmeyi düşünen Riekerink, oyunun gidişatına göre yeni transfer Josue'yi de değerlendirebilir. Sneijder'i forvet arkasında kullanacak olan Riekerink, Eren Derdiyok ile gol aramaya çalışacak.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Lukas Podolski ve Cavanda'nın yanısıra iyileşen ancak maç eksiği olan Semih Kaya, Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler