SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi olay!

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe kafilesini Antalya Havalimanı'nda bir grup taraftar karşıladı. Havalimanında Galatasaray atkısı açan bir kişiyi Fenerbahçe taraftarları darp etmek istedi.

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile Galatasaray yarın Antalya Stadyumu’nda karşılaşacak. Sarı lacivertli takım maç için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Antalya’ya geldi.Havalimanına yaklaşık 1 saat öncesinden gelen taraftarlar, yolcu çıkış kapısında takımı bekledi.

Polis, havalimanı çıkışında geniş güvenlik önlemi aldı. Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet kapıdan, polisin bariyeri arasında geçerek takım otobüsüne bindi. Teknik direktör Pereira ile futbolcuları alkışlarla karşılayan sarı lacivertliler, futbolcuların geçişini telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Polis, taraftarın bariyeri aşarak futbolcularla fotoğraf çektirmesini engelledi.

GALATASARAY ATKISI AÇTI DARP EDİLDİ

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün hareketi sırasında bir Galatasaray taraftarı takımının atkısını açtı. Fenerbahçeliler, Galatasaray taraftarına tepki gösterdi. Bir grup Fenerbahçeli taraftar, Galatasaray taraftarını darp etti. Polis kavgayı ayırarak, Galatasaray taraftarını uzaklaştırdı. Daha sonra Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, polis eskortu eşliğinde takımın kamp yapacağı otele hareket etti.

FENERBAHÇE KAFİLESİNİN KORKU DOLU ANLARI

Ziraat Türkiye Kupası Finali için bugün Antalya'ya giden Fernbahçe kafilesi uçakta büyük korku yaşadı.

Sarı-Lacivertli takımı taşıyan uçağın türbülansa girmesi ve sarsıntıların uzun süre devam etmesi sonucu birçok futbolcular paniğe kapıldı. Uçak mürettebatının Fenerbahçeli futbolcuları sakinleştirmek için büyük bir çaba sarfettiği sarı lacivertliler uçağın havalimanına inmesiyle rahat bir nefes aldı. Antalya Havalimanı'na inen futbolcuların son derece gergin olduğu gözlerden kaçmadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler