SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray-Fenerbahçe derbi biletleri 10 katına karaborsada

Ziraat Türkiye Kupası’nın Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Antalya’da oynanacak final karşılaşmasının 75 ile 150 lira olan biletleri, karaborsada 750 ile 1500 lira arasında satılmaya başlandı.

Ziraat Türkiye Kupası final müsabakası, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 26 Mayıs Perşembe günü saat 21.15’te Antalya Stadyumu’nda oynanacak. 33 bin kişilik stadyumunun kale arkası 75, doğu ve batı bloğundaki tribünde 150 liradan satılan biletleri, 13 Mayıs’ta satışa çıktığı ilk saatlerde tükendi. Maçın oynanmasına 2 gün kala, biletlerin karaborsadan satışa sürüldüğü gözlendi.

İNTERNETTE 10 KATI FİYAT İSTENİYOR

Biletleri internette 10 katı fiyatla satışa çıkartan bazı kişiler, sosyal paylaşım hesabında, internet ortamındaki alışveriş sitelerine verdikleri ilanda 75 liraya satılan kale arkası tribün biletleri 750- 800 liraya, 150 liradan satılan doğu ve batı bloku tribünlerdeki biletleri 1500 ile 2 bin lira arasında satışa çıkardı. İnternet ortamında locadan bilet satışlarının da yapıldığı görüldü.

[Galatasaray Fenerbahçe maçını Mete Kalkavan yönetecek](https://www.mynet.com/galatasaray-fenerbahce-macini-mete-kalkavan-yonetecek-96843-myspor)

METE KALKAVAN İLK KUPA FİNALİ

Final maçını Mete Kalkavan yönetecek. Müsabakada Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak. FIFA kokartlı Mete Kalkavan bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 20, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1, PTT 1. Lig’de 2 ve UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 maçta düdük çaldı. TFF’nin profesyonel hakemlerinden biri olan Mete Kalkavan, kariyerinde ilk kez bir kupa finalinde düdük çalacak.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Kupa finalindeki derbide Antalya Stadyumu çevresinde geniş güvenlik önlemi alınacak. Statta 100 polis, 600 de özel güvenlik personeli görev yapacak. Maç öncesi her 2 takım seyircilerinin stadyuma geliş güzergahları da farklı olacak. Antalya’dan ve il dışından maça gelecek Galatasaray seyircileri kuzey (Meltem Mahallesi) oluşturulacak dış bariyerlerde gerekli arama ve bilet kontrolü yapıldıktan sonra stadyum alanına alınacak. Fenerbahçe seyircileri ise stadyumun güney tarafında (Sakıp Sabancı Bulvarı - Atatürk Kültür Merkezi - Cam Piramit) oluşturulacak dış bariyerlerde gerekli arama ve bilet kontrolü yapıldıktan sonra stadyum alanına alınacak.

[Türkiye Kupası Finali'nde favori Fenerbahçe](https://www.mynet.com/turkiye-kupasi-finalinde-favori-fenerbahce-96821-myspor)

STAT ÇEVRESİNDE 3 KADEMELİ GÜVENLİK BARİYERİ

Müsabakayla ilgili alınan genel güvenlik önlemleri çerçevesinde yapılacak uygulamalar da şöyle:
"Karayoluyla toplu şekilde Antalya’ya gelecek taraftar gruplarının şehir girişlerinde oluşturulacak kontrol noktalarında üstleri ve araçları aranacak, daha sonra stadyuma yönlendirilecektir. Stadyum çevresinde 3 kademeli güvenlik bariyeri oluşturulacak, dış bariyerde bilet ve üst araması yapılacak, biletsiz kişilerin bu alandan içeriye girmesine izin verilmeyecek. Ayrıca 2’nci güvenlik bariyeri ve stadyum turnikelerinde gerekli aramalar yapılacak, biletsiz seyircinin girişine izin verilmeyecek. Dış bariyerlerde yapılacak üst aramasından itibaren müsabaka alanına girmesi yasak olan her türlü madde (ateşli silah, kesici alet, yanıcı ve patlayıcı madde, sahaya atmaya müsait her türlü madde, kapalı içecek, kamera vb. aletler) alınmayacak.

Stadyuma pankart asılması müsabaka günü en geç saat 14.00’e kadar stadyum görevlileriyle irtibatlı olarak izin verilecek, bu saatten sonra stadyum içine pankart alınmayacak. Siyasi içerik, suç unsuru ibare ve kişiye özel pankartlar stadyuma alınmayacak. Tribünlerde hangi takımın taraftarı oturuyorsa o takıma ait forma, atkı vs. alınacak, başka takıma ait formalı kişiler alınmayacak. Stadyum otoparkları kapatılacağından protokol otoparkı hariç hiçbir araç otoparklara alınmayacak."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler