SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Kupası'nda tarihi geri dönüş!

Dardanelspor Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında evinde ağırladığı Tokatspor karşısında 4-0 geriden gelerek maçı 5-4 kazandı ve tarihi bir geri dönüşe imza attı.

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan misafir ekip Tokatspor, 9'da Serbay, 13'de Gökhan, 20'de Evren ve 35. dakikada Soner'in golleriyle 4-0 öne geçti.

4-0'ın şokunu üstünden atan Dardanelspor, 4 gole ilk cevabını 38'de Özer ile verdi. Özer 41 ve 66. dakikalarda bir kez daha sahneye çıkarak hem hat trick yaptı hem de maçı 4-3'e getirdi.

Dardanelspor 88 ve 90. dakikalarda Harun ile 2 gol daha bularak 4-0 geriden geldiği maçı 5-4 kazanarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Kupada oynanan diğer maçlarda Iğdır Arasspor, Nazilli Belediyespor, Kayserispor, Etimesgut Belediyespor, Sivas Belediyespor, Pazarspor, Sarıyer, Kastamonuspor 1966, Çine Madranspor, Manisaspor, Bucaspor, Tekirdağspor, Orhangazispor, Şanlıurfaspor, Kartalspor, Dardanelspor, Kırklarelispor, İnegölspor, UTAŞ Uşakspor, Gölcükspor, Aydınspor 1923, Menemen Belediyespor, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Boluspor, Elazığspor, Adana Demirspor, 24Erzincanspor, Kocaeli Birlikspor, Tuzlaspor ve Çaykur Rizespor tur atlayan takımlar oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler