SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor - Fenerbahçe (CANLI)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Bursaspor ile Fenerbahçe Bursa Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

BURSASPOR - FENERBAHÇE
STAT: Bursa Atatürk
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Mehmet Cem Satman
SAAT: 20.30
YAYIN: Atv ve Mynet Canlı Anlatım
BURSASPOR: Harun, Şener, Şamil, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Bakambu, Fernandao.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Kadlec, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Alper, Diego, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

[ Maçtan kareler-![Bursaspor - Fenerbahçe ZTK maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122633/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/bursaspor-fenerbahce-ztk-macindan-kareler-154595-myspor)

10 MAÇ OYNADILAR
İki takım arasında bugüne kadar 110 karşılaşma oynandı. Bursaspor rakibi karşısında 19 galibiyet, 33 beraberlik ve 58 yenilgi aldı. Yeşil beyazlı takım, bugüne kadar Fenerbahçe'yi İstanbul'da 5 kez yendi, 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında geçen hafta İstansul'da oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 1-0 kazandı.

BURSASPOR'DA CİVELLİ VE HOLMEN YOK
Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Bursaspor'da cezalı futbolcu bulunmuyor. Medicane Sivasspor lig maçında sakatlanan Civelli, yarınki maçta görev alamayacak. Bursasporda kiralık olarak forma giyen Samuel Holmen'de 2 kulüp arasında yapılan özel anlaşma gereği ligden sonra kupa maçında da forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE CEZALI
Yarınki karşılaşmada Fenerbahçe seyirci desteğinden yoksun oynayacak. Sarı lacivertli takım, cezası nedeniyle Atatürk Stadının misafir tribünü boş kalacak.

FENERBAHÇE'DE HEDEF KUPA
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kalan Fenerbahçe, gözünü kupaya dikti.
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kalan ve liderliği ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Bursaspor'un konuğu olacak. Yarın Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 20.30'da başlayacak.

FENERBAHÇE 13 MAÇTIR YENİLMİYOR
Sarı-lacivertli ekip, Bursaspor'a karşı son yenilgisini 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada aldı. 2-0 öne geçtiği müsabakada Batalla ve Ozan İpek'in 2 golüyle sahadan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe, bu karşılaşmanın ardından yeşil-beyazlı rakibi ile lig ve kupada oynadığı son 13 karşılaşmayı da kaybetmedi.

17. RANDEVU
Fenerbahçe, yarın oynayacağı karşılaşma ile birlikte Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile 17. maçına çıkacak. İlk kez 1973-1974 sezonunda karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde ilk maçı yeşil-beyazlı ekip 1-0 kazanırken, İstanbul'da oynanan ikinci maçta ise Fenerbahçe sahadan 3-0 galip ayrılarak kupayı müzesine götürmüştü. Fenerbahçe ile Bursaspor 2011-2012 sezonunda ikinci kez finalde karşı karşıya geldi. Ankara'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 4-0 gibi net bir skorla kazanarak 29 sene sonra kupayı evine götürdü.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler