SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe (CANLI)

Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bu akşam Mersin İdman Yurdu'yla karşılaşacak. Kanarya, zorlu Galatasaray derbisi öncesi sahaya; 3 as oyuncusu, yedekler ve gençlerden oluşan takımıyla çıkacak.

MERSİN İDMAN YURDU - FENERBAHÇE
STAT: Tevfik Sırrı Gür
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler
SAAT: 20.30
YAYIN: ATV ve Mynet Canlı Anlatım

İLK 11'LER

MERSİN İDMAN YURDU: Mihaylov, Serkan , Efe Halil, Mitrovic, Serol Demirhan, Murat Ceylan, Khalili, Oktay, Pedriel, Tita, Welliton
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

FENERBAHÇE: Volkan, Serdar, Bekir, Alves, Kadlec, Selçuk, Uygar, Diego, Mehmeh Topuz, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

Fenerbahçe'de kupaya yedekler

Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bu akşam Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak. Elbette Sarı-Lacivertli camianın büyük kısmının aklı, pazar günü Süper Lig’de oynanacak Galatasaray derbisinde. Ancak ondan önce Mersin’le bugün saat 20.30’da oynanacak kupa mücadelesi de önem taşıyor. Lig şampiyonluğu kadar, son 8’e kaldığı için kupaya da önem veren teknik direktör İsmail Kartal, derbiyi düşünerek 3 as futbolcusuna ilk 11’de şans verirken, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacak. 4 maçlık cezası Torku Konyaspor maçında sona eren kaleci Volkan Demirel, Mert Günok’un yerine Mersin sınavında yerine geri dönecek ve Galatasaray derbisi öncesi maç kondisyonu yakalaması sağlanacak.

Oynayacaklar çünkü...

Ligde 1-1 sona eren Konya mücadelesinde yedek bekleyen Alves de, derbi öncesi stoperde yer alacak. İlk maçta işi bitirmek isteyen Kartal, Webo’nun yanında ise as takımından Mousso Sow’u oynatmayı düşünüyor. Bu üçlü ile birlikte tecrübeli çalıştırıcı, tecrübeli yedekler ve gençleri bir araya getirerek, Mersin’den iyi bir sonuçla İstanbul’a dönmeye çalışacak. Kadroya alınan Erten Ersu, Uygar Mert Zeybek, Savaş Polat, Mehdi Akgül, Caner Koca, Ramazan Civelek ve Melih Okutan’dan Savaş ve Caner’in, bu akşamki mücadeleye ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler