SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Tolgay'ın performansından memnunum'

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Slaven Bilic, 3-1 kazanılan Sarıyer maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yeni transfer Tolgay ve genç oyuncu Furkan Yaman'ı öven Hırvat hoca doğru yolda olduklarını ifade etti.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bilic'in açıklamaları şöyle;

Her oyuncu için çok öenmlidir başlangıçta gol atabilmek. Tolgay'ın genel peformansı, pas yüzdesi ve özgüveni çok iyiydi. İlk seçeneği her zaman dikine doğru oynamak. Bundesliga'da ciddi bir deneyimi var. İlk performansından oldukça memnunum. Performansımız iyi sayılablir. oyuncularımı anlayabiliyorum. bu tip maçlara konstanrtre olmak zor. 3 gol attık daha fazla da atabilirdi. özellikle pas oyununda ve pas alışverişinde hatalar yaptık. Furkan'ın gol atması da önemliydi. genç bir oyuncu, güzel bir gol attı.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Sarıyer maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121950/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-sariyer-macindan-kareler-154241-myspor)

Doğru yoldayız doğru işler yapıyoruz. Bazı oyuncularımız sözleşmelerini yenilediler. Umarım Atiba'da çok yakında sözleşmesini yeniler. bizim için çok önemli bir futbolcu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler