SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pepe ile Soldado arasındaki gerginlik 9 yıl öncesine dayanıyor

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Quaresma-Josef ve Caner Erkin-Dirar tartışmalarının yanı sıra Pepe ile Soldado arasında da gerginlik yaşanmıştı. Pepe ile Soldado arasında yaşanan gerginliğin 9 yıl öncesinden geldiği ortaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren ve 2-2 sona eren mücadeleye Pepe ile Roberto Soldado arasında yaşanan gerilim damga vurdu.

Daha önce Real Madrid'de birlikte forma giyen iki oyuncu arasındaki gerilim, aslında bundan yıllar öncesine dayanıyor.

Her şey, Real Madrid ile Getafe arasında 2009 yılında oynanan La Liga mücadelesinde başladı. 2008/2009 sezonunun başında Real Madrid'den Getafe'ye transfer olan Soldado, Santiago Bernabeu'da eski takımına karşı ilk lig maçına çıkmıştı.

Mücadelede ilk golü atan isim de henüz 10'uncu dakikada Soldado olmuş ancak yıldız futbolcu golden sonra sevinmemişti. Karşılaşmanın 87'nci dakikasında skor 2-2'yken ceza sahası içinde Getafe kaptanı Javier Casquero'yu düşüren Pepe, yerdeki rakibini tekmeleyerek büyük bir infiale neden olmuş ve Pepe ile Soldado karşı karşıya gelmişti.

Javier Casquero, kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirememiş ve Real Madrid 90+3'te Gonzalo Higuain'in ayağından bulduğu golle maçı 3-2 kazanmıştı.

Pepe, yaptığı sportmenlik dışı hareketin ardından 10 maçlık rekor bir ceza almıştı. İki futbolcunun dünkü mücadeleki gergin anları, işte 9 yıl evvel oynanan bu karşılaşmayı hatırlattı.

(Fanatik)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler